Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


10283 LEGO® Creator Expert A NASA Discovery űrsiklója

10283 LEGO® Creator Expert A NASA Discovery űrsiklója
  • 10283 LEGO® Creator Expert A NASA Discovery űrsiklója
63 000 Ft
Várható kiszállítás:
2-4 munkanap
  • LEGO® Creator Expert

    A NASA Discovery űrsiklója

    Termékkód : 10283
    Ajánlott korosztály : 18+
    Elemek száma : 2354

    Ünnepeld meg a világűr csodáit A NASA Discovery űrsiklója (10283) felnőtteknek szánt LEGO® építőkészlettel! A 2354 elemből álló, magával ragadó kihívás során megépítheted a Discovery űrsiklót, valamint a Hubble űrtávcsövet is, amit a NASA STS-31 küldetésén indítottak útnak 1990-ben.

    Egy űrhajós szemszögéből
    A részletgazdag építmény a Discovery lenyűgöző eredményeinek állít emléket. Nyisd ki a raktér ajtaját, és indítsd útnak a Hubble űrtávcsövet, hogy felfedezze a világűrt! Állítsd be csűrőkormányokat, kapcsold át a futóművet a visszatéréshez, majd engedd ki a robotkart! A nyitható pilótafülkében megnézheted a vezérlőfülkét és a középfedélzetet, ahol 5 ülőhelyet találsz a legénység számára. A távcsőnek mozgatható napelemei és egy ajtónyílása is van. A bemutatóállványok segítségével önmagukban vagy együtt is kiállíthatod az űrsiklómodellt és a távcsövet.

    A következő építési projekted
    A NASA Discovery űrsiklója (10283) LEGO készlet a felnőtteknek szánt építőmodellek sorozat része, egy csodálatra méltó dísztárgy, amely elrepít a szürke hétköznapokból.

    • Vágj bele a felfedezésbe ezzel a felnőtteknek szánt A NASA Discovery űrsiklója (10283) LEGO® építőmodell-készlettel!
    • Élvezd az órákig tartó, magával ragadó építést, miközben elkészíted a Discovery űrsiklót és a Hubble távcsövet, amelyek a NASA 1990-es STS-31 küldetésén játszottak főszerepet.
    • Nézd meg az eredeti részleteket, többek között a nyitható raktérajtót, a behúzható futóművet, a nyitható pilótafülkét, a mozgatható csűrőkormányokat, a robotkart, valamint a legénységnek kialakított 5 ülőhelyet.
    • A Hubble űrtávcső LEGO® építmény mozgatható napelemeket és egy csapóajtót is tartalmaz, akárcsak a valódi változata.
    • A legjobb ajándékokat keresed olyan felnőtteknek, akik imádják a kreatív projekteket? Akkor ez az űrsiklómodell egész biztosan elbűvöli őket és bárkit, aki szívesen elmerülne egy építési kihívásban, így remek ajándék lehet.
    • Tartozik hozzá egy exkluzív útmutató is, amiben inspiráló tervezési részleteket találsz. A bemutatóállványok segítségével ez az űrsiklómodell szemet gyönyörködtető dísztárgy lesz otthon vagy az irodában.
    • Az űrsiklómodell több mint 21 cm magas, 54 cm hosszú és 34 cm széles, így tökéletes méretű a kiállításhoz.
    • Ez az űrsiklómodell a remek tervezést értékelő, felnőtt LEGO® rajongóknak készült, gyűjthető építőmodellek sorozatának része – tökéletes, ha a legjobb ajándékokat keresed olyan felnőtteknek, akik imádnak építeni.
    • A LEGO® építőkockák kiváló minőségű anyagokból készültek. Az elemek egységesek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
    • A LEGO® elemek esetében a biztonság és a minőség az első. Ezért szigorúan leteszteljük őket, így biztos lehetsz benne, hogy a modell éppen annyira strapabíró, mint amennyire gyönyörű.

  • Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    10283