Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


11010 LEGO® Classic Fehér alaplap

11010 LEGO® Classic Fehér alaplap
  • 11010 LEGO® Classic Fehér alaplap
  • 11010 LEGO® Classic Fehér alaplap
  • 11010 LEGO® Classic Fehér alaplap
  • 11010 LEGO® Classic Fehér alaplap
2 490 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Classic

    Fehér alaplap

    Termékkód : 11010
    Ajánlott korosztály : 4+
    Elemek száma : 1

    Még sosem volt elérhető ilyen nagy fehér LEGO® alaplap ezelőtt! Ez a 32x32 bütyökkel ellátott alaplap szilárd alapot nyújt a LEGO® építők számára a kreatív építéshez, inspiráló tájat a fantáziadús játékhoz és strapabíró felületet a modellek kiállításához.

    Nagyobb, jobb, világosabb, fehérebb!
    Inspiráld a LEGO építőket az építési lehetőségek ragyogó választékával – a befagyott tavaktól a havas hegyeken át egészen a napfényes tengerpartokig és űrhajókig! Ki mondta, hogy az alaplapnak alul kelllennie? Ez a minőségi alaplap elég bütyökkel van ellátva ahhoz, hogy bármilyen szögben megtartsa az építőkockákat, akár még fejjel lefelé is (ami nagyszerű a gyermekek szuperhősös kalandjaihoz!), azonban a leszedésük minimális erőfeszítést igényel. Ha pedig véget ér az építés, a szilárd alaplapnak köszönhetően a gyermekek anélkül szállíthatják és állíthatják ki klassz alkotásaikat, hogy azok összeomlanának.

    A végtelen játékok életre szóló készségeket nyújtanak
    A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják a végtelen játékot és önkifejezést. Az építés, alkotás és fantáziálás során kreatív gondolkodásuk és problémamegoldó készségeik még továbbfejlődnek! Ez a 32x32 bütyökkel ellátott alaplap szilárd fehér alapot nyújt a LEGO® építők számára a kreatív építéshez, inspiráló tájat a fantáziadús játékhoz és strapabíró felületet a modellek kiállításához.

    • A strapabíró, tartós és csodálatosan fehér, több mint 25 cm-es négyzetrács 1024 tökéletesen egyenletes bütyökkel van ellátva, melyek zökkenőmentes rögzítést biztosítanak a LEGO® építők számára minden LEGO építőtermékhez.
    • A fehér alaplap a lehetőségek világába repíti a gyermekeket, ahol bármi megtörténhet! Úgy készült, hogy bármilyen szögben (még fejjel lefelé is!) illeszkedjenek rá a kockák, melyek könnyedén leszedhetők róla, emellett elég szilárdan tartja őket ahhoz, hogy szállítsd vagy kiállítsd rajta modelledet.
    • Ajándékozd meg bármelyik LEGO® építőt ezzel a sokoldalú alaplappal, és nézd meg, hogyan ölt formát kreatív építményük! Nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék a 4 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok számára, az újoncoktól kezdve egészen a tapasztalt építőkig.
    • A fehér LEGO® alaplap méretei: több mint 25 cm-es négyzet. Elég nagy az építési projektekhez és lenyűgöző kiállításokhoz (érdekel valakit egy minifigura sorakozó?). Tökéletesen kompatibilis az összes LEGO építőkészlettel.
    • Az alaplap működéséhez és a gyermekek kreatív építésének megkezdéséhez nincs szükség elemekre. Csak add oda egy LEGO® rajongónak, és már kezdődhet is a móka!
    • Nincs szükség útmutatóra vagy beüzemelésre. Az alaplap egyszerűen csak végtelen, fantáziadús játékot biztosít attól a perctől kezdve, hogy kiveszed a dobozból.
    • A LEGO® Classic készletek telis-tele vannak ötletekkel és inspirációval. A kockák és elemek izgalmas válogatása végtelen, fantáziadús játékra késztet. A gyermekek kreatív gondolkodási készségeinek fejlesztése még sosem volt ilyen ösztönös és szórakoztató!
    • A LEGO® készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. A folyamatosság, kompatibilitás és az egyszerű összerakhatóság és szétszedhetőség minden alkalommal garantált – és ez már 1958 óta így van.
    • A LEGO Csoportban maximálisan leteszteljük a LEGO® Classic kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden egyes játékkészletünk megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    11010