Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


31099 LEGO® Creator Légcsavaros repülőgép

31099 LEGO® Creator Légcsavaros repülőgép
  • 31099 LEGO® Creator Légcsavaros repülőgép
  • 31099 LEGO® Creator Légcsavaros repülőgép
  • 31099 LEGO® Creator Légcsavaros repülőgép
  • 31099 LEGO® Creator Légcsavaros repülőgép
  • 31099 LEGO® Creator Légcsavaros repülőgép
  • 31099 LEGO® Creator Légcsavaros repülőgép
  • 31099 LEGO® Creator Légcsavaros repülőgép
2 570 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Creator

    Légcsavaros repülőgép

    Termékkód : 31099
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 128

    Inspiráld a gyermekek kreativitását az izgalmas LEGO® Creator 3 az 1-ben Légcsavaros repülőgép (31099) készlettel! A gyermekek örömmel fognak felszállni és landolni ezzel a színes repülőgéppel, mely forgó propellerrel és állítható szárnyvégekkel van ellátva.

    Kreatív szabadság
    Ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben szettel a gyermekeknek 3 különböző építési és játékélményben lesz részük. Megépíthetik a légcsavaros repülőgépet, majd átalakíthatják sugárhajtású repülőgéppé vagy egy leszállóhellyel ellátott játék helikopterré. Ezután szabadjára engedhetik kreativitásukat, és valami teljesen újat építhetnek. Ez a nagyszerű építőjáték különböző szenvedélyeket ötvöz 3 az 1-ben építési lehetőségeivel, emellett nagyszerű ajándék bármilyen alkalomra.

    Ikonikus, önálló modellek

    A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek olyan modelleket nyújtanak a gyermekek számára, melyek részletesen kidolgozottak, valósághűek és fantáziadús játékra inspirálnak. A modellek végtelen építési és játéklehetőségeket nyújtanak, miközben a gyermekek minden korosztályát kreativitásra sarkallják. A szórakoztató, inspiráló készletek emellett nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándékok gyermekek számára. Ösztönözd a kreatív szerepjáték ezzel a 3 az 1-ben modelleket tartalmazó készlettel, melyben találsz egy légcsavaros repülőgépet, egy sugárhajtású repülőgépet és egy leszállóhellyel ellátott helikoptert. Bármilyen alkalomra nagyszerű ajándék. Az építés és átalakítás végtelenné varázsolja a játékot!
    • Vajon milyen kalandok várnak a levegőben? A gyermekek fejleszthetik kreativitásukat és építési készségeiket, miközben a légcsavaros repülővel száguldanak, a sugárhajtású repülőgéppel cirkálnak, a játék helikopterrel utazgatnak vagy valamit teljesen újat alkotnak.
    • Ez a készlet minden egyes dobozban 3 lehetőséget nyújt a gyermekeknek: Egy Creator 3 az 1-ben Légycsavaros repülőgépet (31099), egy sugárhajtású repülőgépet vagy egy helikoptert, melyekkel önmagukban, de akár más LEGO® készletekkel összevonva is játszhatnak. A gyermekek fejleszthetik építési készségeiket, miközben jól érzik magukat.
    • A kreatív építés minden rajongója imádni fogja ezt a klassz készletet. A klasszikus Légcsavaros repülőgép, a karcsú sugárhajtású repülőgép és a mókás helikopter modellek nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 6 év fölötti fiúk és lányok számára.
    • Készen állsz az akcióra? A légycsavaros repülőgép méretei: több mint 7 cm magas, 14 cm hosszú és 18 cm széles, ami azt jelenti, hogy ez az izgalmas akciójáték elég nagy a hosszan tartó kalandokhoz, közben pedig elég kicsi a szállításhoz.
    • A gyermekek képzelete hajtja, így a móka sosem ér véget! Az elem nélküli játékok beindítják a gyermekek független játékát, fejlesztik problémamegoldó készségeiket, valamint átélhetik a saját történetek kitalálásának örömét is.
    • Nyisd ki a dobozt és már kezdődhet is a játék a 3 modell közül 1 játéknak a megépítésével és átalakításával! A könnyen érthető útmutató segítségével a gyermekek egy szempillantás alatt megépíthetik a készletet, mely büszkeséghez és rengeteg kreatív mókához vezet.
    • Nyújts a gyermekeknek végtelen lehetőségeket, melyekkel fejleszthetik építési készségeiket, miközben a LEGO® Creator 3 az 1-ben készletekkel játszanak. Ez a klassz repülőgépes játékkészlet rengeteg építési lehetőséggel fejleszti a gyermekek kreativitását és képzelőerejét.
    • A LEGO® kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
    • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    31099