Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


31104 LEGO® Creator Óriás hamburgeres teherautó

31104 LEGO® Creator Óriás hamburgeres teherautó
  • 31104 LEGO® Creator Óriás hamburgeres teherautó
  • 31104 LEGO® Creator Óriás hamburgeres teherautó
  • 31104 LEGO® Creator Óriás hamburgeres teherautó
  • 31104 LEGO® Creator Óriás hamburgeres teherautó
  • 31104 LEGO® Creator Óriás hamburgeres teherautó
  • 31104 LEGO® Creator Óriás hamburgeres teherautó
  • 31104 LEGO® Creator Óriás hamburgeres teherautó
  • 31104 LEGO® Creator Óriás hamburgeres teherautó
13 780 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Creator

    Óriás hamburgeres teherautó

    Termékkód : 31104
    Ajánlott korosztály : 8+
    Elemek száma : 499
    Figurák száma : 2

    A kis szakácsok felpattanhatnak a fedélzetre, ahol nagyszerű építési élményben lesz részük a LEGO® Creator 3 az 1-ben Óriás hamburgeres teherautó (31104) készlettel. A gyermekek kipróbálhatják, milyen egy ételes furgont működtetni ezzel az egyedi járművel, ami telis-tele van kockából épült részletekkel, például egy hatalmas hamburgerrel a tetején, összehajtható lépcsővel és egy kutya figurával.

    Kreatív szabadság
    Ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben szettel a gyermekek 3 különböző építési és játékélményt fedezhetnek fel 1 csomagban. Alkothatnak óriás hamburgeres teherautót, amit átalakíthatnak terepjáróvá vagy játék traktorvontató járművé, de kreativitásukat szabadjára engedve bármit megépíthetnek, amit csak szeretnének. Ez a klassz építőjáték fantáziadús játékra inspirál, emellett nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék.

    Egyedülálló, önálló modellek
    A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek olyan modelleket nyújtanak a gyermekek számára, melyek részletesen kidolgozottak, valósághűek és fantáziadús játékra inspirálnak. A modellek végtelen építési és játéklehetőségeket nyújtanak, miközben a gyermekek minden korosztályát kreativitásra sarkallják. A szórakoztató készletek nagyszerű ajándékok a gyermekeknek bármilyen alkalomra. Indítsd be a kreatív, ételes furgon szerepjátékot 3 modellel 1 csomagban: Egy LEGO® Creator 3 az 1-ben Óriás hamburgeres teherautót (31104) felfüggesztéssel, egy terepjárót és egy traktorvontató járművet, valamint 2 minifigurát és egy kutya figurát is.

    • Vajon mit fogsz kisütni? A gyermekek fejleszthetik építési készségeiket, miközben hamburgereket szolgálnak fel az óriás hamburgeres teherautóban, felfedezőútra indulhatnak a terepjáróval, nehéz rakományokat szállíthatnak a traktorvontató járművel vagy valami teljesen újat is alkothatnak.
    • Ez a játék 3 az 1-ben építési lehetőséget nyújt, így a gyermekek megépíthetnek 1-et a 3 féle jármű közül, melyekkel önmagukban vagy más LEGO® készletekkel kombinálva is játszhatnak. A gyermekek minden építés során fejleszthetik építési készségeiket.
    • A fantáziadús játék rajongói imádni fogják ezt a készletet. A hatalmas kerekekkel, működő felfüggesztéssel, összecsukható lépcsővel és hatalmas, kockából épült hamburgerrel ellátott óriás hamburgeres teherautó bármilyen alkalomra nagyszerű ajándék a 8 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.
    • Részletes és mókára kész! A több mint 19 cm magas, 17 cm hosszú és 11 cm széles, klassz óriás hamburgeres teherautó akciójáték elég nagy a hosszan tartó, gyorséttermi főző kalandokhoz.
    • A gyermekek képzelete hajtja, így a móka sosem ér véget! Az elem nélküli játékok beindítják a gyermekek független játékát, fejlesztik problémamegoldó készségeiket, valamint segíti a saját történetek létrehozását is.
    • Nyisd ki a dobozt és már kezdődhet is a játék a 3 modell közül 1 játéknak a megépítésével és átalakításával! A könnyen érthető útmutató segítségével a gyermekek egy szempillantás alatt megépíthetik a készletet, mely az alkotással járó büszkeséghez és rengeteg fantáziadús mókához vezet.
    • Indítsd be a gyermekekre váró játéklehetőségeket a LEGO® Creator 3 az 1-ben készletekkel! Ez a klassz ételes teherautós játékkészlet lehetőséget nyújt a gyermekek számára ahhoz, hogy fejlesszék kreativitásukat és képzelőerejüket, miközben új történeteket találnak ki minden átalakításnál.
    • A LEGO® kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
    • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    31104