Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


40423 LEGO® Szezonális készletek Halloweeni szénásszekér

40423 LEGO® Szezonális készletek Halloweeni szénásszekér
  • 40423 LEGO® Szezonális készletek Halloweeni szénásszekér
  • 40423 LEGO® Szezonális készletek Halloweeni szénásszekér
5 490 Ft
Nincs raktáron
  • LEGO® Szezonális készletek

    Halloweeni szénásszekér

    Termékkód : 40423
    Ajánlott korosztály : 7+
    Elemek száma : 148
    Figurák száma : 3

    Érezd jól magad a Halloweeni szénásszekéren (40423) ezzel a klassz, gyermekeknek szánt LEGO® Iconic építőjátékkal! A fiatalok ünnepi jelenetet alkothatnak meg, amely tartalmaz egy megépíthető, boltíves bejáratot, klasszikus traktort, szénásszekeret és rengeteg dekoratív részletet. A készlet tartalmaz 2 minifigurát halloweeni jelmezben, valamint egy csontvázfigurát is, amelyek kreatív szerepjátékra inspirálnak. Nagyszerű ajándékötlet a 7 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, emellett mókás kis díszdarab lehet egy halloweeni buliban.

    • Kerülj ünnepi hangulatba ezzel a gyermekeknek szánt LEGO® Iconic Halloweeni szénásszekér játékkészlettel, amely tartalmaz egy megépíthető, boltíves bejáratot, klasszikus traktort, szénásszekeret, mosolygó csontvázfigurát, valamint mókás halloweeni dekorációkat és kiegészítőket is.
    • Remek ajándékötlet a 7 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, emellett ez a 147 elemből álló készlet 2 minifigurát is tartalmaz: egy traktorvezetőt, aki vicces múmiának öltözött, valamint egy lányt csontvázjelmezben, így minden készen áll a halloweeni szerepjátékos szórakozáshoz.
    • A boltíves tökbejárat méretei: több mint 13 cm magas és 10 cm széles. A traktor, a minifigurák és a kiegészítők együtt aranyos díszdarabként szolgálhatnak, emellett a készlet könnyedén elfér egy táskában, így még útközben is készen áll a játékra.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    40423