Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


41400 LEGO® Friends Andrea dobozkája

41400 LEGO® Friends Andrea dobozkája
  • 41400 LEGO® Friends Andrea dobozkája
  • 41400 LEGO® Friends Andrea dobozkája
  • 41400 LEGO® Friends Andrea dobozkája
  • 41400 LEGO® Friends Andrea dobozkája
  • 41400 LEGO® Friends Andrea dobozkája
3 282 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Friends

    Andrea dobozkája

    Termékkód : 41400
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 49
    Figurák száma : 1

    Lepd meg kis előadódat ezzel a LEGO® Friends Andrea dobozkája készlettel (41400)! A gyermekek imádni fogják ezeket a gyűjthető, kompakt játékokat, melyekhez tartozik egy bámulatos, áttetsző, csillogó tok és egy meglepetés játék kisállat.

    Zenés kis darab
    Találsz benne egy játék zongorát és egy színpadot, így a gyermekek elmerülhetnek az előadó szerepjátékban. A megépíthető zenés játékok levehetők, így a gyermekek külön is játszhatnak velük. De a dobozka alaplapjára is rögzíthetőek – így nincs több eltűnt elem, amikor a gyermekek útközben játszanak! A 2 szétszedhető oldallal egy baráttal is megosztható az előadó játék.

    A teljes készlet bevezetője
    Minden dobozka ízelítőt ad a gyermekeknek a Friends világából. 5 különböző darabot gyűjthetsz össze belőlük, melyek mindegyikében egy rejtélyes kisállat lapul véletlenszerű színekben, ami ezeket a hordozható játékokat egy klassz meglepetéssel dob fel. A gyermekek egymásra rakhatják vagy összeilleszthetik őket, hogy mókás formákat alkossanak. Vezesd be a gyermekeket a LEGO Friends világába, ahol elérhetik álmaikat csodálatos barátaik segítségével!
    • Vágjatok bele izgalmas LEGO® Friends kalandokba útközben ezzel a hordozható minifigura játékkészlettel! Ez a szép, gyűjthető, kompakt játék lehetőséget nyújt a gyermekek számára, hogy magukkal vigyék Andreát és varázslatos zenéjét, bárhová is mennek.• Andrea dobozkájában (41400) találsz 1 zenész minifigurát és egy játék kisállatot, egy játékok zongorát, valamint egy játék színpadot is. A minifigura kiegészítők között vár rád egy játék mikrofon és egy matricalap, mellyel testre szabhatjátok a mókát.
    • A gyermekek külön is játszhatnak a zenész figurával és a zenés játékokkal, vagy a dobozkával együtt magukkal vihetik a mókát az útra. Minden dobozka egymásra rakható, összeilleszthető 4 különböző, mókás formával, vagy kettészedhető, hogy megosztható legyen egy baráttal.
    • Tökéletes meglepetés, születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 év fölötti gyermekeknek, akik imádják a kompakt játékokat. Ezek az egyszerű építmények nagyszerűen bevezetik a gyermekeket a LEGO® világába, ahol hamar belevághatnak a játékba.
    • Az egyes kockák csak 8 cm szélesek, 6 cm magasak, és 2 cm mélyek, így ideális, szórakoztató LEGO játék, melyet a gyermekek a barátaikkal is megoszthatnak. A színes, hordozható játékok nagyszerűen feldobják a hosszú utakat.
    • Ehhez az egymásra rakható játékhoz nincs szükség elemekre, hogy életre keltsd. Szétszedheted, egymásra rakhatod és összeillesztheted más dobozkákkal, melyek mindegyikében egy rejtélyes állat rejtőzik. Egyszerűen telis-tele vannak lehetőségekkel!
    • Vezesd be a gyermekeket Heartlake City világába, egy izgalmas, fantáziadús játékkal és csodálatos barátságokkal teli helyre, ahol a gyermekek olyan szereplőket ismerhetnek meg, akik „pont olyanok, mint ők“ – és mindenkit szeretettel várnak.
    • A LEGO® építőkockák és mókás játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. A játékkészlet építése során a gyermekek stabilan összerakhatják és egyszerűen szétszedhetik a kockákat minden alkalommal.
    • A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, megkarcoljuk és minden LEGO® kockát és elemet az összes elképzelhető módon letesztelünk, így garantálva, hogy minden gyermekeknek szánt LEGO építőkészlet megfelel a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    41400