Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


41401 LEGO® Friends Stephanie dobozkája

41401 LEGO® Friends Stephanie dobozkája
  • 41401 LEGO® Friends Stephanie dobozkája
  • 41401 LEGO® Friends Stephanie dobozkája
  • 41401 LEGO® Friends Stephanie dobozkája
  • 41401 LEGO® Friends Stephanie dobozkája
  • 41401 LEGO® Friends Stephanie dobozkája
3 980 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Friends

    Stephanie dobozkája

    Termékkód : 41401
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 44
    Figurák száma : 1

    Lepd meg ínyenc gyermeked ezzel az ínycsiklandó LEGO® Friends Stephanie dobozkája készlettel (41401)! A gyermekek imádni fogják ezeket a gyűjthető, kompakt játékokat, melyekhez tartozik egy bámulatos, áttetsző, csillogó tok és egy titkos játék kisállat.

    A vidámság doboza
    A gyermekek örömmel fognak segíteni Stephanie-nak játék tortát sütni. A megépíthető konyhai eszközök levehetők, így a gyermekek külön is játszhatnak velük. Emellett a dobozka alaplapjához is rögzíthetőek – így nincs több eltűnt kocka az úton való LEGO játék során! A 2 szétszedhető oldallal egy baráttal is megosztható a sütési móka.

    Kóstolj bele valami többe!
    Minden dobozka ízelítőt ad a gyermekeknek a LEGO Friends világából. De ha valami többre éheznek, összegyűjthetik a 4 másik dobozkát. Mindegyik hordozható játékban lapul egy rejtélyes kisállat meglepetés színekben, amit felfedezhetsz, amint kinyitod a dobozkát. A gyermekek egymásra rakhatják vagy összeilleszthetik a dobozkákat, hogy mókás formákat alkossanak. Vezesd be a gyermekeket Heartlake City világába, egy helyre, ahol elérhetik álmaikat, csodálatos barátaik támogatásával.

    • Vágjatok bele izgalmas LEGO® Friends kalandokba útközben ezzel a hordozható minifigura készlettel! Ez a szép, gyűjthető, kompakt játék lehetőséget nyújt a gyermekek számára, hogy magukkal vigyék Stephanie-t és konyhai alkotásait, bárhová is mennek.
    • Stephanie dobozkájában (41401) találsz 1 minifigurát a sütéshez, egy játék kisállatot, egy játék tortát, 2 sütés témájú jelenetet és rengeteg minifigura kiegészítőt, valamint egy matricalapot is, hogy testre szabjátok a mókát!
    • A gyermekek a dobozkán kívül is játszhatnak a mini konyhával, vagy bepakolhatják, hogy bárhová magukkal vigyék a mókát. Mindegyik dobozka kombinálható a többi 4-gyel. Egymásra pakolhatók és összeilleszthetők, melyekből őrült formákat alkothattok, de kettészedve akár egy baráttal is megoszthatja gyermeked.
    • Tökéletes jutalom, születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 év fölötti gyermekeknek, akik imádják a hordozható játékokat. Ezek az egyszerű építmények nagyszerűen bevezetik a gyermekeket a LEGO® univerzumba, ahol hamar belevághatnak a játékba.
    • Az egyes kockák csak 8 cm szélesek, 6 cm magasak, és 2 cm mélyek, így ideális, szórakoztató LEGO® játék, melyet a gyermekek a barátaikkal is megoszthatnak. A színes, kompakt játékok nagyszerűen feldobják a hosszú utakat.
    • Ehhez az egymásra rakható játékhoz nincs szükség elemekre, hogy életre keltsd. Szétszedheted, egymásra rakhatod és összeillesztheted más dobozkákkal, melyek mindegyikében egy rejtélyes állat rejtőzik. Egyszerűen telis-tele vannak lehetőségekkel!
    • Vezesd be a gyermekeket Heartlake City világába, egy izgalmas, fantáziadús játékkal és hétköznapi hősökkel teli helyre, ahol a gyermekek olyan szereplőket ismerhetnek meg, akik „pont olyanok, mint ők“, és mindenkit szeretettel várnak.
    • A LEGO® építőkockák és mókás játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. A játékkészlet építése során a gyermekek stabilan összerakhatják és egyszerűen szétszedhetik a kockákat minden alkalommal.
    • A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, megkarcoljuk és minden LEGO® kockát és elemet az összes elképzelhető módon letesztelünk, így garantálva, hogy minden gyermekeknek szánt LEGO építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    41401