Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


41403 LEGO® Friends Mia dobozkája

41403 LEGO® Friends Mia dobozkája
  • 41403 LEGO® Friends Mia dobozkája
  • 41403 LEGO® Friends Mia dobozkája
  • 41403 LEGO® Friends Mia dobozkája
  • 41403 LEGO® Friends Mia dobozkája
  • 41403 LEGO® Friends Mia dobozkája
2 980 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Friends

    Mia dobozkája

    Termékkód : 41403
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 40
    Figurák száma : 1

    Fejleszd a gyermekek gondoskodó oldalát a LEGO® Friends Mia dobozkája (41403) készlettel! Az áttetsző, csillogó hordozótokban az állatgondozás mini világa lapul. A legjobb ajándék az állatrajongó gyermekeknek, akik szeretik a kompakt játékokat.

    A vidámság doboza
    Az állatorvos játékkészletben található elemek levehetőek, így a gyermekek átadhatják magukat a határtalan, fantáziadús játéknak. De akár a dobozka alaplapjához is rögzíthetik őket, hogy az úton is zökkenőmentesen szórakozhassanak –így nincsenek többé eltűnt elemek sem! A gyermekek kettészedhetik a dobozkát, így a játék állatkórházat egy barátjukkal is megoszthatják.

    Próbál ki valami újat!
    Ha a gyermekeknek tetszik ez a játék állatorvos készlet, akkor még 4 különböző dobozkát is összegyűjthetnek. Mindegyik hordozható játékban egy rejtélyes kisállat lapul véletlenszerű színekben – nézd meg, hogy a gyermekek milyen boldogan fedezik fel, hogy melyik aranyos kisállat vár rájuk a dobozka belsejében! Az egymásra pakolható játék csuklós oldalainak köszönhetően más dobozkákkal is összeilleszthető, hogy klassz formákat lehessen alkotni belőlük. Vezesd be a gyermekeket Heartlake City világába, ahol szívesen fogadják őket, és különleges barátok várnak rájuk.
    • Hagyd, hogy az állatrajongó gyermekek kimutassák gondoskodó oldalukat ezzel az állatorvos minifigura készlettel, miközben segítenek Miának ellátni az állatokat a kórházban. Bárhol élvezhetik a kisállatok gondozását, hiszen az elemeket bepakolhatják ebbe a hordozható játékba.• Mia dobozkájában (41403) találsz 1 gyűjthető állatorvos minifigurát, egy játék kisállatot, rengeteg megépíthető, állatorvosi eszközt, számtalan minifigura kiegészítőt és egy matricalapot is, mellyel a gyermekek úgy díszíthetik fel a kórházat, ahogyan csak szeretnék.
    • A gyermekek kivehetik az elemeket a dobozkából, és bepakolhatják őket az útra. A dobozkát kettészedve megoszthatják a mókát egy barátjukkal – de akár egymásra pakolhatják őket vagy más dobozkákkal is összeilleszthetik, hogy mókás díszeket alkossanak belőlük.
    • Nagyszerű megelpetés, illetve születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 év fölötti gyermekek számára. Ez a gyűjthető játék tökéletes az utazáshoz a kis állatrajongók számára, emellett az egyszerű építmények az újonc LEGO® építőknek is nagyszerűek.
    • A kocka csak 8 cm széles, 6 cm magas, és 2 cm mély. Kis méretének köszönhetően könnyedén bepakolhatjátok egy hátizsákba vagy egy táskába, így ideális játék ahhoz, hogy a hosszú utakat is feldobjátok vele.
    • Nincs szükség elemekre ahhoz, hogy a fantáziadús, utazós játék életre keljen. Hiszen kinek hiányzik az, hogy az elemekről is gondoskodj, amikor egy utazáshoz pakolsz be?
    • Mutasd be a gyermekeknek Heartlake City barátnőit! Ez egy olyan hely, ahol izgalmas, fantáziadús játék és csodálatos barátságok várnak a gyermekekre, emellett felfedezhetik érdeklődési köreiket és bármit elérhetnek, ha a szívükre hallgatnak.
    • A mókás LEGO® játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. A játékkészlet építése során a gyermekek stabilan összerakhatják és egyszerűen szétszedhetik a kockákat minden alkalommal.
    • A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, megkarcoljuk és minden LEGO® kockát és elemet az összes elképzelhető módon letesztelünk, így garantálva, hogy minden LEGO építőkészlet megfelel a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    41403