Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


41411 LEGO® Friends Stephanie nyári dobozkája

41411 LEGO® Friends Stephanie nyári dobozkája
  • 41411 LEGO® Friends Stephanie nyári dobozkája
  • 41411 LEGO® Friends Stephanie nyári dobozkája
  • 41411 LEGO® Friends Stephanie nyári dobozkája
  • 41411 LEGO® Friends Stephanie nyári dobozkája
  • 41411 LEGO® Friends Stephanie nyári dobozkája
  • 41411 LEGO® Friends Stephanie nyári dobozkája
  • 41411 LEGO® Friends Stephanie nyári dobozkája
2 690 Ft
Nincs raktáron
  • LEGO® Friends

    Stephanie nyári dobozkája

    Termékkód : 41411
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 47
    Figurák száma : 1

    Egy nagyszerű új játékot keresel egy kis előadóművésznek? Ne keress tovább – Stephanie nyári dobozkája (41411) az ideális ajándék az olyan kreatív gyermekeknek, akik szeretnének turnéra indulni előadásukkal. Engedd a gyermekeket szabadon a szünidei szerepjáték világában ezzel a LEGO® Friends dobozkával, amint elképzelik, hogy DJ-ként hűs nyári dallamokat játszanak le!

    A vidámság doboza
    Minden hordozható LEGO Friends nyári dobozkajáték tartalmaz egy meglepetés játékállatot, véletlenszerű színekben. A gyermekek szeretik gyűjteni őket, és figyelni, hogyan növekszik az aranyos lényekből álló állatsereglet! A megépíthető LEGO Friends strandjelenet elemei kivehetők, így a fiatalok a dobozkán kívül is játszhatnak velük. A dobozka alaplapjára rögzíthetik őket, így nincs több eltűnt elem, ha a gyermekek utaznak! A 2 oldal szétszedhető, így egy barátjukkal is megoszthatják a mókát.

    Kóstolj bele valami többe!
    A dobozkák bepillantást nyújtanak a LEGO Friends világába. 5 dobozkát lehet összegyűjteni, amelyeket egymásra lehet rakni és összeillesztni, hogy klassz díszek készüljenek belőlük. Mutasd meg a gyermekeknek Heartlake City-t – egy olyan helyet, ahol mesés barátokkal lóghatnak együtt!

    • Dobd fel a hosszú utakat a LEGO® Friends Stephanie játékkészlettel! Ezzel a nyári játékkal képzeletben a homokos tengerpartra juthatsz el. Kis méretének köszönhetően tökéletes kreatív ajándék az út közbeni szórakozáshoz.
    • A LEGO® Friends Stephanie nyári dobozkájában egy minifigurát, egy meglepetés állatot és egy játék lemezjátszót találsz, amely beindítja a fantáziadús játékot. Öntapadós matricalap is jár hozzá, hogy a gyermekek egyedivé alakíthassák a dobozkát.
    • A strandkészlet kivehető,így a gyermekek a dobozkán kívül is élvezhetik a kreatív játékot, vagy be is csomagolhatják az utazáshoz. A gyermekek az összes LEGO® Friends dobozkát egymásra rakhatják és összeilleszthetik, de akár ketté is szedhetik őket, hogy megosszák egy barátjukkal.
    • Ez a 47 elemből álló, gyorsan megépíthető nyári játék tökéletes jutalom vagy születésnapi ajándék a 6 éves és nagyobb gyermekeknek, vagy az olyan kreatív gyermekeknek, akiknek újdonság a LEGO® kockákkal való építés.
    • A dobozka csupán 8 cm széles és 6 cm magas, így ötletes, szórakoztató játék, amit a gyermekek a közös játékalkalmakra is magukkal vihetnek, így a barátaikkal is megoszthatják a mókát. Ezek a gyűjthető játékok nagyszerűen feldobják a hosszú utakat.
    • Ehhez a LEGO® Friends Stephanie szetthez nincs szükség elemekre ahhoz, hogy a kreatív játék életre keljen. Szétszedheted, egymásra rakhatod és összeillesztheted más dobozkákkal, amelyek mindegyikében egy rejtélyes állat rejtőzik. Egyszerűen telis-tele vannak lehetőségekkel!
    ● Azon gondolkodsz, hogy megveszed ezt a nyári vakációra való játékot valakinek, aki még nem igazán ismeri a LEGO® játékokat? Nem probléma – a készlethez egy könnyen érthető, lépésről lépésre vezető építési útmutató is tartozik. Nyisd ki a dobozt, és már indulhat is az móka!
    • Vezesd be a gyermekeket a LEGO® Friends játékokba, hogy tágítsák képzeletük határait! Heartlake City egy olyan hely, ahol izgalmas, fantáziadús játékkal és hétköznapi hősökkel találkozhatsz. A gyermekek találnak olyan szereplőket, akik „épp olyanok, mint ők“, és akik mindenkit szeretettel várnak!
    • A LEGO® építőkockák és gyermekjátékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, de a LEGO Csoport szigorú minőségi követelményeinek is. A gyermekek stabilan összerakhatják és minden alkalommal könnyen szétszedhetik a kockákat.
    • A LEGO Csoportnál ennek a LEGO® Friends készletnek minden kockáját, elemét és játékminifiguráját az összes elképzelhető módon letesztelték, így garantálva, hogy megfeleljenek a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    41411