Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


41414 LEGO® Friends Emma nyári dobozkája

41414 LEGO® Friends Emma nyári dobozkája
  • 41414 LEGO® Friends Emma nyári dobozkája
  • 41414 LEGO® Friends Emma nyári dobozkája
  • 41414 LEGO® Friends Emma nyári dobozkája
2 800 Ft
Várható kiszállítás:
1-3 munkanap
  • LEGO® Friends

    Emma nyári dobozkája

    Termékkód : 41414
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 51
    Figurák száma : 1

    A LEGO® Friends Emma nyári dobozkája (41414) segítségével röpítsd vissza a kreatív gyermekeket a strandon töltött boldog napokba! Az áttetsző tokban egy mini strandjelenet található homokvárral és fagylaltos árudával kiegészítve. Ez az ideális születésnapi ajándék azoknak a gyermekeknek, akik szeretik a kompakt játékokat és imádnak a strandon lógni.

    Gondolkodj kreatívan!
    A LEGO Friends Dobozkákkal újfajta játékban lehet részed. Ennek a nyári játéknak az elemei levehetők, így a gyermekek a dobozkán kívül is élvezhetik a fantáziadús szünidei játékot. Akár a dobozka alaplapjához is rögzítheted őket, hogy az úton is zökkenőmentesen szórakozhass – így nincsenek többé eltűnt elemek sem! A dobozkát ketté is lehet választani, így a azt a gyermekek egy barátjukkal is megoszthatják.

    Keretbe zárt szórakozás
    Jelenleg 5 nyári dobozkát lehet összegyűjteni. Mindegyik hordozható játék egy rejtélyes kisállatot rejt, véletlenszerű színekben – ennek felfedezése is része a mókának! Az egymásra rakható játékot csuklós oldalainak köszönhetően más dobozkákkal is összeillesztheted, hogy mókás díszeket alkoss belőlük. Vezesd be a gyermekeket Heartlake City világába, ahol hétköznapi hősök és szívélyes fogadtatás vár rájuk!

    • Indítsd be a kreatív játékot a LEGO® Friends Emma nyári dobozkája (41414) készlettel! A szép hordozható dobozka belseje a strandolás miniatűr világát rejti. Nézd meg, ahogy a gyermekek kinyitják a tokot, hogy felfedezzék a benne lapuló, rejtélyes lényt.
    • Rengeteg dolog rejlik ebben a hordozható játékban, hogy színesítse a hosszú utazásokat. Hozzá tartozik egy LEGO® Friends Emma minifigura és egy titokzatos tengeri lény, valamint megépíthető kreatív kiegészítők. A matricalappal a gyermekek tetszésük szerint díszíthetik fel dobozkájukat.
    • A kreatív gyermekek egymásra pakolhatják vagy összeilleszthetik dobozkáikat, hogy kreatív díszeket alkossanak belőlük, de akár ketté is szedhetik őket, hogy mással is megosszák a mókát. Az elemeket kivehetik vagy a doboz belsejében is játszhatnak velük. Egy apró játék a hatalmas mókához!
    ● Ez az 51 elemből álló játékdobozka építőkészlet tökéletes utazójáték a kreatív gyermekek számára. Az egyszerű építés azoknak is vonzó lesz, akik kezdők a LEGO® építésben. Nagyszerű születésnapi ajándék is lehet a 6 éves vagy nagyobb gyermekek számára.
    • Ez a kocka csak 8 cm széles és 6 cm magas, így könnyedén bedobhatjátok egy hátizsákba vagy kézitáskába, ezáltal tökéletes hordozható játék a hosszabb utakra. Kis méretének köszönhetően helyes asztali díszt varázsolhatsz belőle.
    • Ez az állatos játékkészlet szerencsére nem igényel elemeket a fantáziadús játék életre keltéséhez, így mókás időtöltés, ami mindig rendelkezésre áll, bárhol találják is magukat a gyermekek: egy autóban, egy repülőgépen vagy az iskolaudvaron.
    • Mint minden LEGO® készlethez, ehhez a nyári játékkészlethez is világos, nyomtatott útmutató jár. A 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek tervezték, hogy ők is könnyen követhessék, így felnőtt segítsége nélkül is nekiláthatnak és megépíthetik.
    • Vezesd be a gyermekeket a LEGO® Friends világába, ahol bármit elérhetnek, amire vágynak, ha a szívükre hallgatnak. És ahol mindenkit szeretettel várnak, hiszen mindig van hely egy új barát számára.
    • A LEGO® gyermekjátékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és a LEGO Csoport minőségi követelményeinek is. A LEGO Friends Emma készlet építése során a fiatalok stabilan összerakhatják és egyszerűen szétszedhetik a kockákat minden alkalommal.
    • A LEGO® Csoport minden gyermekjáték kockáját és elemét az összes elképzelhető módon leteszteli, így garantálja, hogy a gyermeked új játéka megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    41414