Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


41423 LEGO® Friends Hőlégballonos tigris mentő akció

41423 LEGO® Friends Hőlégballonos tigris mentő akció
  • 41423 LEGO® Friends Hőlégballonos tigris mentő akció
  • 41423 LEGO® Friends Hőlégballonos tigris mentő akció
  • 41423 LEGO® Friends Hőlégballonos tigris mentő akció
  • 41423 LEGO® Friends Hőlégballonos tigris mentő akció
  • 41423 LEGO® Friends Hőlégballonos tigris mentő akció
  • 41423 LEGO® Friends Hőlégballonos tigris mentő akció
  • 41423 LEGO® Friends Hőlégballonos tigris mentő akció
10 892 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Friends

    Hőlégballonos tigris mentő akció

    Termékkód : 41423
    Ajánlott korosztály : 7+
    Elemek száma : 302
    Figurák száma : 2

    Hagyd, hogy a gyermekek nekivágjanak egy LEGO® Friends kalandnak a Hőlégballonos tigris mentő akció segítségével (41423)! A gyermekek eljátszhatják, hogy a levegőbe emelkednek, és elindulnak, hogy megmentsék a tigriskölyköt a vízesésnél. A készletben 2 tigriskölyköt, egy játék papagájt és egy játék teknőskölyköt találsz. A LEGO Friends büszke arra, hogy támogatja a National Geographic Explorers munkáját.

    Rengeteg módja van a játéknak
    Ebben a dzsungeles állatmentési játékkészletben rengeteg vadállatos kalandjáték történetindítója rejlik. A gyermekek megfigyelhetik a kistigriseket a barlangjukban, vagy felfedezhetik a sziklás vízesést, és gyémántokat találhatnak. Ha fokozni szeretnék a drámai feszültséget, felhasználhatják a billenő funkciót, ledönthetik a figurákat a tajtékzó vízbe, és belevághatnak egy merész, hőlégballonos mentésbe.

    Akciódús állomások
    Ezekkel a mentési témájú játékkészletekkel a fiatalok átélhetik a küldetésre indulás izgalmát! Már a megépítés is nagy durranás lesz – ennek a készletnek az Instructions PLUS is a része, amely a LEGO Építési útmutatók alkalmazásban érhető el. A nagyítási, forgatási és megjelenítési módok használatával még a fiatalabb gyermekek is átélhetik, milyen érzés építőmesterré válni!

    • A LEGO® Friends büszkén támogatja a National Geographic Explorers munkáját
    akik kreativitásukat, kíváncsiságukat és szenvedélyüket arra használják, hogy megvédjék a veszélyeztetett fajokat dzsungeljeinkben,
    és segítsenek egy jobb világot építeni mindannyiunk számára.• Engedd elmerülni a gyermekeket az izgalmas kalandokban ezzel a színes és részletes kidolgozású kockákból felépíthető, játék hőlégballonos készlettel, amely olyan gyermekeknek készült, akik imádják az akciókat, szeretik felfedezni a természetet és szívesen gondoznak állatokat!• A gyermekek izgalmas dzsungeltörténeteket találhatnak ki egy téglákból összeállított, hőlégballonos játékban, a LEGO® Friends Emma és Andrea összerakható minifigurák, 2 játék kistigris, valamint számos más aranyos állatfigura részvételével.• A gyermekek imádni fogják, hogy elképzelhetik a repülést a játék hőlégballonnal, aminek a himbálózó kosarába beugorhatnak az állatkölykök. A vízesésnek két funkciója van, amelyek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy figurákat pöccintsenek a vízbe, hogy dinamikus legyen a játékélmény.• Ezt a 302 elemből álló tigrisjátékkészletet sokféleképpen lehet összeállítani, ezáltal pedig nagyszerű születésnapi, karácsonyi ajándék vagy ünnepi meglepetés lehet olyan 7 éves vagy annál nagyobb fiúk és lányok számára, akik imádják a kreatív, állatos és mókás játékokat.• Méretei: több mint 15 cm magas és 11 cm széles. A vízesés nagysága tökéletes a kiállításhoz. Mivel ez kompatibilis minden más LEGO®készlettel, a gyermekek kombinálhatják ezt bármely más LEGO elemmel, hogy igazán kreatív játékkészletet alakítsanak ki.• Ehhez az akciódús játékhoz nincs szükség elemre. A kézi döntési funkciók dinamikát visznek a játékba, az áttetsző kockák pedig a lezúduló víz hatását keltik.• Gyerekek, akik most ismerkednek a LEGO® játékokkal? A LEGO készletek világos útmutatóval vannak ellátva, hogy az építés gyerekjáték legyen. Ezek közé tartozik a LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető Instructions PLUS is, amelyben a fiatalok elforgathatják és kinagyíthatják készletüket.• A LEGO® kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, továbbá a LEGO Csoport saját, szigorú minőségi követelményeinknek is, annak érdekében, hogy az építőelemek tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.• A LEGO® Friends kockákat és építőkészleteket maximálisan leteszteltük, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a legszigorúbb, globálisbiztonsági és minőségi szabványoknak. Talán még egy tigriskölyök támadásának is ellenállnak!

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    41423