Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


41912 LEGO® DOTs™ Madaras karkötő

41912 LEGO® DOTs™ Madaras karkötő
  • 41912 LEGO® DOTs™ Madaras karkötő
  • 41912 LEGO® DOTs™ Madaras karkötő
  • 41912 LEGO® DOTs™ Madaras karkötő
  • 41912 LEGO® DOTs™ Madaras karkötő
1 287 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® DOTs™

    Madaras karkötő

    Termékkód : 41912
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 33

    A hordható művészeti és kézműves tárgyakért rajongó gyermekek imádni fogják ezt a klassz LEGO® DOTS™ (41912) Madaras karkötő készletet! A gyors, egyszerű és intuitív csináld magad alkotás lehetőséget nyújt a gyermekek számára ahhoz, hogy saját ékszereket alkossanak, melyeket úgy változtathatnak, hogy passzoljanak az öltözékükhöz vagy a hangulatukhoz.

    Szórakoztató ékszerkészlet, melyet újra és újra elkészíthetsz
    Ez a klassz karkötőkészlet tartalmaz egy állítható, kékeszöld színű pántot, melya vastagabb és vékonyabb csukókra is passzol, valamint 32 színes csempét, melyek között különleges, madarakat, tollakat és szíveket ábrázoló csempéket is találsz. A gyermekek megtervezhetik saját, kreatív karkötőjüket, szabadjára engedhetik fantáziájukat és felhasználhatják kifejezhetik önmagukat, hogy a karkötő igazán mókás és egyedi legyen.

    Kreatív játék gyermekeknek, akik imádják a művészetet és a kézműves dolgokat
    A készlet nyújtotta öröm lehetőséget biztosít a gyermekek számára ahhoz, hogy kreatívan feldíszítsék a karkötőt hangulatuk szerint, cserélgethessék barátaikkal és bemutathassák mókás alkotásaikat, hiszen ezekkel a karkötőkkel nincs lehetetlen. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándékok.
    • Éleszd fel gyermeked kreatív kézművesség iránti szeretetét ezzel az imádni való Madaras karkötő (41912) készlettel, mely tartalmaz egy állítható pántot és 32 színes csempét is. A játék már a díszítéssel kezdődik!• Kiállítható, kreatív ékszerek! A gyermekek fejleszthetik alkotói és önkifejező készségeiket, miközben feldíszítik a mókás karkötőt, melyet a csomagoláson található minta alapján is elkészíthetnek, de akár saját, új kinézetet is kitalálhatnak.• A színes csempékkel nagyszerű élmény a készlet vagy egy új, fantáziadús móka megalkotása. A gyermekek a LEGO® DOTS™ (41908) Extra Csempék - 1. sorozat csempéit is felhasználhatják, hogy klassz, új ikonokkal bolondítsák meg karkötőiket.• Minden csináld magad, művészeti és kézműves rajongó imádni fogja ezt a szuper készletet. A rugalmas karkötőt és színes, díszített csempéket tartalmazó készlet izgalmas karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 6 évnél idősebb fiúk és lányok számára.• Kicsi és kiválóan hordozható. A több mint 20 cm hosszú karkötővel ellátott, izgalmas csináld magad kreatív készlet tökéletes a fiatal tervezőknek, hogy gyakorolják az alkotás élményét, majd viseljék kedvenc karkötőjüket.• A gyermekek képzelete működteti, így a móka és kreativitás sosem ér véget! Az elem nélküli játékok független játékra biztatják a gyermekeket, ráadásul átélhetik a saját alkotások nyújtotta örömet is.• Nyisd ki a csomagot, és vágj bele a szórakoztató karkötő díszítésébe! A könnyen érthető útmutató segítségével pillanatok alatt megalkothatod, mely az egyedi ékszerek önálló megalkotásával járó büszkeséghez és rengeteg kreatív mókához vezet.• Lepd meg a gyermekeket a LEGO® DOTS™ készletekkel, hogy klassz alkotásokat készítsenek! Ez az ötletes ékszerkészítő készlet végtelen tervezési inspirációt nyújt, mely fejleszti a gyermekek kreativitását és önbizalmát.• A LEGO® DOTS™ csempék és karkötők megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és saját minőségi kritériumainknak is. Úgy terveztük őket, hogy egyformák, kompatibilisek, stabilan összeilleszthetők és egyszerűen szétszedhetők legyenek minden alkalommal.• A LEGO® csempéket és karkötőket ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    41912