Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


43176 LEGO® Disney™ Ariel mesekönyve

43176 LEGO® Disney™ Ariel mesekönyve
  • 43176 LEGO® Disney™ Ariel mesekönyve
  • 43176 LEGO® Disney™ Ariel mesekönyve
  • 43176 LEGO® Disney™ Ariel mesekönyve
  • 43176 LEGO® Disney™ Ariel mesekönyve
  • 43176 LEGO® Disney™ Ariel mesekönyve
  • 43176 LEGO® Disney™ Ariel mesekönyve
  • 43176 LEGO® Disney™ Ariel mesekönyve
  • 43176 LEGO® Disney™ Ariel mesekönyve
6 480 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Disney™

    Ariel mesekönyve

    Termékkód : 43176
    Ajánlott korosztály : 5+
    Elemek száma : 105
    Figurák száma : 3

    A gyermekek eljátszhatják a víz alatti vagy tengerparti életet ezzel a klassz LEGO® ǀ Disney Ariel mesekönyve (43176) készlettel. Ez a megépíthető játék tartalmaz egy testre szabható, nyitható, 2 világot rejtő könyvet, Ariel víz alatti palotáját nyitható kagylóhéjjal, csúszdával és különféle csecsebecsékkel, míg a felszínen található tengerparton vár rád egy 2 minifigurának kialakított csónak és 2 matricalap is, melyekkel feldíszítheted a könyvet.

    Hordozható móka és szórakozás
    A gyermekek örömmel fognak fejest ugrani a fantáziadús játékba ezzel a hordozható játékkészlettel. Önmagában, de akár más LEGO ǀ Disney készletekkel is kombinálható, hogy még több lehetőségben legyen részetek. Emellett nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék A kis hableány című Disney film rajongói számára.

    A közkedvelt szereplők és helyszínek könnyed játékot nyújtanak
    Ez a kreatív Disney ajándék tartalmaz 3 részletesen kidolgozott minifigurát, Ariel hercegnő 2 változatát, Eric herceget, valamint Sebastian és Ficánka LEGO Disney figuráit is. Ezekkel a szereplőkkel a gyermekek gyorsan belevághatnak a játékba, a jól ismert világ helyszíneit pedig úgy tervezték, hogy inspirálják a gyermekek képzelőerejét. Bátorítsd a kreatív szerepjátékot ezzel a LEGO® ǀ Disney (43176) készlettel, melyben megtalálod Disney Arielt, Ficánkát, Sebastiant és Eric herceget is. Nagyszerű ajándék gyermekeknek és A kis hableány című Disney film rajongói számára. A játék már akkor elkezdődik, amikor a könyv kinyílik!

    • Vajon milyen kincseket rejt a tenger mélye? A gyermekek fejleszthetik kreativitásukat és szerepjátékos készségeiket, miközben felfedezik a tengerpartot, vagy úszkálnak a vízben Disney Ariel, Ficánka és Sebastian társaságában, mialatt a jól ismert történeteket új köntösbe bújtatják.
    • Ezek az imádott mini szereplők nagyszerűek ezzel a készlettel való játékhoz, de akár más modellekkel is kombinálhatók, hogy még több mókában legyen részetek. A gyermekek egy teljesen új formában élhetik át Disney Ariel, Eric herceg, Sebastian és Ficánka kalandjait!
    • A kis hableány című Disney film rajongói imádni fogják ezt a készletet. Az egyedi, nyitható könyvben egy egész mini világ lapul, mely izgalmas karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék minden 5 év fölötti fiú és lány számára. A több mint 23 cm széles, 12 cm mély és 8 cm magas nyitott könyvet tartalmazó, fantasztikus játékkészlet elég nagy az új kalandokhoz, de könnyedén összepakolható, hogy az útra is magaddal vidd a mókát.
    • Órákon át tartó szórakozás a gyermeki képzeletnek! A végtelen, elem nélküli játékok beindítják a gyermekek csoportos játékát, miközben fejlesztik problémamegoldó készségeiket, vagy saját történeteik kitalálásának örömét is átélhetik az önálló játékon keresztül. A könnyen érthető útmutató segítségével pillanatok alatt belevághatnak az építésbe, így a gyermekeknek számtalan kreatív izgalomban és az új kalandok kitalálása nyújtotta örömben lesz részük, de akár a könyvben szereplő, jól ismert történeteket is újra eljátszhatják.
    • Lepd meg gyermekedet a részletesen kidolgozott szereplőkkel és helyszínekkel, ami ezekben a LEGO® ǀ Disney készletekben vár rá. Ez a fantáziadús Disney A kis hableány játékkészlet az aranyos történetindítók mellett olyan kreatív játékot is nyújt, mely fontos készségeket fejleszt.
    • A LEGO® kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
    • A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    43176