Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


60225 LEGO® City Rover tesztvezetés

60225 LEGO® City Rover tesztvezetés
  • 60225 LEGO® City Rover tesztvezetés
  • 60225 LEGO® City Rover tesztvezetés
5 090 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® City

    Rover tesztvezetés

    Termékkód : 60225
    Ajánlott korosztály : 5+
    Elemek száma : 202
    Figurák száma : 2

    Arra születtél, hogy felfedezd az univerzumot! Építs, és inspiráld az űrhajósok következő generációját a LEGO® Space rakétákkal és járművekkel – Indulás!

    Lepd meg a kis űrkalandorokat egy NASA ihlette űrkutató készlettel! Ez a szórakoztató, gyermekeknek szánt LEGO® City 60225 Rover tesztvezetés készlet tartalmaz egy rovert levehető pilótafülkével, új, 2019 júniusában megjelenő csuklós markolókarral és levehető napelem generátorral ellátva. Ez a gyermekeknek szánt, űrbéli készlet 2 új, 2019 júniusában megjelenő geódát, laptopot, videokamerát, távirányítót, kőzetfúrót és egy szemvédős sisakot tartalmaz. Bármelyik LEGO építő bámulatos építési élményhez juthat az Instructions PLUS révén, ami az okostelefonokon és tableteken is elérhető a LEGO Life applikációban. A könnyen használható, intuitív építési útmutatóval az építő, egy különleges „szellem” módot használva, alkotásaira ráközelíthet, valamint elforgathatja és megjelenítheti azokat menet közben. Az Instructions PLUS azért is nagyszerű a kis építők számára, mert átvezeti őket az építési folyamaton, így fokozva a függetlenség érzését és a sikerélményt. Ez a nagyszerű, gyermekeknek szánt űrbéli építőkészlet 2 minifigurát tartalmaz. A készlet 2 LEGO® City minifigurát tartalmaz: egy űrhajóst és egy földi személyzeti technikust.

    • Ez a szórakoztató, gyermekeknek szánt és a NASA ihlette LEGO® építőkészlet tartalmaz egy rovert levehető pilótafülkével, új, 2019 júniusában megjelenő csuklós markolókart, billenthető és levehető napelem generátort és nagy terepjáró kerekeket.
    • A kiegészítő elemek között 2 új, 2019 júniusában megjelenő geódát, egy rover pilótasisakot kék szemvédővel, a technikus sisakját, távirányítót, laptopot, kőzetfúrót és egy megépíthető állvánnyal ellátott videokamerát találsz.
    • A LEGO® Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat.
    • Töltsd le a LEGO® Life appot az iOS vagy Android App Store-ból! Kérj szüleidtől engedélyt az online csatlakozás előtt!
    • Ez a klassz építőjátéknagyszerű ajándék a gyermekek számára.
    • A rover méretei: több mint 9 cm magas, 14 cm hosszú és 9 cm széles.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    60225