Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


60251 LEGO® City Óriás-teherautó

60251 LEGO® City Óriás-teherautó
  • 60251 LEGO® City Óriás-teherautó
  • 60251 LEGO® City Óriás-teherautó
  • 60251 LEGO® City Óriás-teherautó
  • 60251 LEGO® City Óriás-teherautó
  • 60251 LEGO® City Óriás-teherautó
  • 60251 LEGO® City Óriás-teherautó
  • 60251 LEGO® City Óriás-teherautó
2 480 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® City

    Óriás-teherautó

    Termékkód : 60251
    Ajánlott korosztály : 5+
    Elemek száma : 55
    Figurák száma : 1

    A szélsebes járművekért rajongó gyermekek imádni fogják ezt a LEGO® City Óriás-teherautó (60251) játékkészletet. A fiatal versenyzők bemutathatják vezetési képességeiket, miközben csúszó kanyarokat, hatalmas ugratásokat és lenyűgöző landolásokat hajtanak végre, hihetetlen sebességgel. És a vagány, agyaras szörny díszítéssel ellátott, színes Óriás-teherautó játékot a gyermekek örömmel fogják kirakni a szobájukban.

    Klassz építőjáték gyermekeknek
    A LEGO City Óriás-teherautó játékhoz tartozó építési útmutatót megtalálod a dobozban. Vagy letöltheted online az Instructions PLUS útmutatót, mely az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban található. Ez a közelítő és forgó képet megjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató egy szempillantás alatt építőmestereket varázsol a kis LEGO építőkből!

    LEGO City Nagyszerű járművei
    A gyermekeket életük során rengeteg klassz szárazföldi, légi és vízi jármű veszi körül. A LEGO City Nagyszerű járművek játékkészletekkel közelebbről is felfedezhetik kedvenc járműveiket. Ezek a valósághű építőjátékok fantáziadús, mégis a valós életet tükröző játékra inspirálnak, szórakoztató és izgalmas formában. Vezesd be az 5 éves vagy annál idősebb gyermekeket a LEGO® City nyújtotta izgalmakba ezzel az óriás-teherautó építőkészlettel – úgy tervezték, hogy fantáziadús szerepjátékra inspiráljon, mely a valós életet szórakoztató és izgalmas formában tükrözi.

    • Mit rejt a doboz? Egy strapabíró LEGO® City Nagyszerű járművek Óriás-teherautó építőjátékot, melynek kormánya mögött elég hely van a sofőr minifigura számára. Tökéletes a nagy sebességű, önálló játékhoz.
    • A nagy, tömzsi kerekekkel és színes, agyaras szörny díszítéssel ellátott, strapabíró óriás-teherautó játék a játékhoz és kiállításhoz egyaránt tökéletes! A gyermekek ezt a készletet más, eredeti LEGO® készletekkel is kombinálhatják, hogy még szórakoztatóbb játékban legyen részük.
    • Ez a LEGO® City Óriás-teherautó (60251) építőkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek, valamint olyan fiúk és lányok számára, akik imádják a játékautókat. Csak az alapvető építési készségekre van hozzá szükség.
    • A LEGO® City Óriás-teherautó megépítve több mint 6 cm magas, 10 cm hosszú és 6 cm széles, így rengeteg hely van benne a sofőr minifigurájának.
    • Szükség van elemekre? Nem, ezt az építőjátékot a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja – egyszerűen csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a játék!
    • Ez a gyermekeknek szánt játék tartalmaz egy könnyen érthető, nyomtatott építési útmutatót, emellett Instructions PLUS is tartozik hozzá – egy interaktív építési útmutató a kis építők számára. Megtalálod az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO® Life alkalmazásban.
    • Engedd szabadjára a LEGO® City Nagyszerű járművek készletek minden mókáját és izgalmát – olyan épületek, járművek és szereplők várnak benne, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak, miközben fejlesztik a fiatalok fizikai készségeit és növelik önbizalmukat.
    ● A LEGO® építőkockákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a LEGO City játékkészletek folyamatosságát, kompatibilitását és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
    • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® City elemeket, így biztosítva, hogy minden építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    60251