Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


60252 LEGO® City Építőipari buldózer

60252 LEGO® City Építőipari buldózer
  • 60252 LEGO® City Építőipari buldózer
  • 60252 LEGO® City Építőipari buldózer
  • 60252 LEGO® City Építőipari buldózer
  • 60252 LEGO® City Építőipari buldózer
  • 60252 LEGO® City Építőipari buldózer
  • 60252 LEGO® City Építőipari buldózer
  • 60252 LEGO® City Építőipari buldózer
5 280 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® City

    Építőipari buldózer

    Termékkód : 60252
    Ajánlott korosztály : 4+
    Elemek száma : 126

    A hétköznapi hősökkel való szerepjáték rajongói imádni fogják ezt a LEGO® City Építőipari buldózer (60252) készletet. Tartalmaz egy klassz buldózert gumi lánctalppal és működő vödörrel, egy játék darut romboló golyóval, egy betonkeverőt és egy figyelmeztető táblát – mindent, amire egy gyermeknek szüksége lehet az órákon át tartó, fantáziadús játékhoz.

    Egy klassz játék gyermekeknek
    Ez a 4 év fölöttieknek szánt játékkészlet tartalmaz egy egyszerű, nyomtatott építési útmutatót és egy különleges Kezdőkocka elemet, így a fiatalok átélhetik a LEGO játékok önálló megépítésével járó büszkeséget. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Life alkalmazás részeként a gyermekek az Instructions PLUS felülethez is hozzáférhetnek – egy interaktív építési útmutatóhoz, mely klassz közelítő és forgó képet megjelenítő eszközöket tartalmaz, mellyel a LEGO építés gyerekjáték lesz!

    A LEGO City kreatív világa
    A LEGO City készletekkel a gyermekek elmerülhetnek a végtelen kalandokban ésolyan helyzetekben, melyek a való életre épülnek. A valósághű, funkciókkal teli járművek és gépek széles választékával a gyermekek képzelete szabadon szárnyalhat! Ez az építőipari buldózer készlet nagyszerűen bevezeti a gyermekeket LEGO® City izgalmas világába. Tökéletes a 4 év fölötti gyermekek számára, hiszen úgy tervezték, hogy kreatív, önálló és valós élethelyzetekre épülő szerepjátékra inspiráljon.

    • Mit rejt a doboz? Ez az (60252) építkezési játékkészlet tartalmaz egy buldózert működő vödörrel, egy játék darut romboló golyóval, egy betonkeverőt, 2 minifigurát és még sok minden mást. Csak hintsd meg egy kis fantáziával, és végtelen mókában lesz részed!
    • A gyermekek elkeríthetik az építkezést a táblával és a bójákkal, meglengethetik a romboló golyót, hogy leüssék a falat, fellapátolhatják a kockákat a buldózerrel, megforgathatják a betonkeverőt és még számtalan dolgot csinálhatnak – nagyszerű ajándék olyan gyermekeknek, akik imádják a szerepjátékokat.
    • A 4 év fölöttieknek szánt LEGO® City készletek szórakoztató módon tanítják meg a fiataloknak a LEGO építés művészetét. A különleges kezdőkockák és az egyszerű, nyomtatott építési útmutató növeli a gyermekek önbizalmát és fejleszti képességeiket, lépésről lépésre.
    • Az építőipari buldózer megépítve több mint 8 cm magas, 12 cm hosszú és 6 cm széles, míg utánfutója több mint 4 cm hosszú, 9 cm magas és 4 cm széles.
    • Nincs szükség elemekre – ezt az építőjátékot a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja, így azonnal belevághatnak a játékba!
    • A 4 év fölöttieknek szánt készlet építési útmutatóját megtalálod a dobozban. Vagy töltsd le online az Instructions PLUS felületet – amihezhozzáférhetsz az ingyenes LEGO® Life alkalmazáson keresztül. Közelíts rá, forgasd és jelenítsd meg a modell képét, hogy életre keltsd az építési folyamatot!
    • A LEGO® City Nagyszerű járművek készletek olyan funkciókkal teli épületekkel, valósághű járművekkel és szórakoztató szereplőkkel fejlesztik a gyermekek fizikai készségeit és önbizalmukat, melyek végtelen, önálló játékra inspirálnak.
    ● A LEGO® kockákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítvaa LEGO® City építőjátékok folyamatosságát, kompatibilitását és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
    • A LEGO Csoportnál alapos tesztek alá vetjük a LEGO® City játékkészleteket, így biztosítva, hogy minden egyes játék megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    60252