Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


70418 LEGO® Hidden Side J.B. szellemlaborja

70418 LEGO® Hidden Side J.B. szellemlaborja
  • 70418 LEGO® Hidden Side J.B. szellemlaborja
  • 70418 LEGO® Hidden Side J.B. szellemlaborja
  • 70418 LEGO® Hidden Side J.B. szellemlaborja
6 590 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Hidden Side

    J.B. szellemlaborja

    Termékkód : 70418
    Ajánlott korosztály : 7+
    Elemek száma : 174
    Figurák száma : 3

    Merítsd el a fiatalokat egy bámulatos, kiterjesztett valóságbeli játékélményben a LEGO® Hidden Side™ 70418 J.B. szellemlaborja készlettel! A Hidden Side izgalmas, újfajta játéklehetőséget nyújt egy LEGO modell és egy játékalkalmazás kombinálásával, melynek eredménye egy teljesen új interaktív élmény, ami csak rád vár. Töltsd le a Hidden Side alkalmazást, majd egy telefonnal olvasd be a modellt, és keltsd életre! A modellel való interakció hatással van az alkalmazás történéseire. A folyamatos frissítésekkel, új, megoldásra váró rejtélyekkel, elemek felkutatásával, szellemek és gonosz főszellemek legyőzésével a LEGO Hidden Side készlet új dimenzióba emeli a LEGO játékot! J.B. szellemlaborja rengeteg klassz technológiai részletet és tudományos eszközt tartalmaz, melyek órákon át tartó, fantáziadús játékra inspirálnak a valóságban. A gyermekek nagy örömmel fogják megépíteni az őrült tudós ihlette laboratóriumi játékkészletet, majd legyőzni a szellemfigurát, ami az alkalmazásban a barátságos takarítót kísérti. A szerepjátékos mókát egy hős, egy megszállt takarító, egy tudós lány minifigura és egy aranyos szellemkutya figura teszi teljessé.
    • Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ alkalmazást, majd koppints a telefonodon J.B. szellemlaborjára, hogy beolvasd és életre keltsd a LEGO modellt, és felfedd a rejtett valóságot! Mozgasd a telefont, hogy felfedezd a modell körüli, szüntelenül változó környezetet!
    • Ez a gyermekeknek szánt, kiterjesztett valóságbeli játék 3 minifigurát tartalmaz: Jack Davids-et, J.B.-t és Douglas Eltont, valamint David szellemkutyáját, Spencert, akikkel belevághatsz a szerepjátékos akcióba a történetben és a digitális LEGO® Hidden Side™ alkalmazásban egyaránt.
    • A J.B. szellemlaborja játékkészlet tartalmaz egy klassz, őrült tudós ihlette laboratóriumot „Tesla-tekercses“ kéménnyel, melynek segítségével elüldözheted a szellemeket. Emellett számos más technológiai részlet is vár rád, melyek kreatív játékra inspirálnak.
    • Alkosd meg Newbury kitalált városát, ahol az embereket és épületeket szellemek kísértik a LEGO® Hidden Side™ játékkészlettel a gyerekeknek lehetőségük nyílik izgalmas szellemvadászatok eljátszására. A kézzelfogható LEGO modellekkel kombinálva pedig egy teljesen interaktív, kiterjesztett valóságbeli játékélményben lehet részük.
    Építsd meg és játssz a kézzelfogható készlettel, majd interakcióiddal keltsd életre, miközben az alkalmazáson keresztül nézed!!
    • A LEGO® Hidden Side™ alkalmazás használatával olyan, mintha az ablakon keresztül egy klassz és ijesztő rejtett valóságot látnál tele megoldásra váró, kihívást jelentő rejtéllyel, legyőzendő szellemekkel és főszellemekkel.
    • Hogy teljes legyen a kiterjesztett valóságbeli élmény, egy tabletre vagy mobiltelefonra lesz szükséged. Kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
    • J.B. szellemlaborjának méretei: több mint 13 cm nagy, 18 cm széles és 9 cm mély.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    70418