Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


70419 LEGO® Hidden Side Megfeneklett rákászhajó

70419 LEGO® Hidden Side Megfeneklett rákászhajó
  • 70419 LEGO® Hidden Side Megfeneklett rákászhajó
  • 70419 LEGO® Hidden Side Megfeneklett rákászhajó
  • 70419 LEGO® Hidden Side Megfeneklett rákászhajó
10 990 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Hidden Side

    Megfeneklett rákászhajó

    Termékkód : 70419
    Ajánlott korosztály : 7+
    Elemek száma : 310
    Figurák száma : 4

    Merítsd el a fiatalokat a mókás szellemvadászatban ezzel a LEGO® Hidden Side™ 70419 Megfeneklett rákászhajó játékkészlettel! Ebben a klassz játékkészletben találsz egy megépíthető, gyermekeknek szánt LEGO modellt, ami játékalkalmazással is kombinálható, így egy teljesen interaktív játékélményben lehet részed. Töltsd le az alkalmazást, majd olvasd be a modellt egy telefonnal, és keltsd életre! Folyamatos frissítésekkel, minden készletben egyedi főszellemekkel, új, megoldásra váró rejtélyekkel, klassz elemek felkutatásával, valamint szellemek legyőzésével és összegyűjtésével, a LEGO Hidden Side készlet új dimenzióba emeli a LEGO játékot! Ez a ketté szedhető építőjáték telis-tele van olyan klassz részletekkel, mint a kísértetjárta játék rákászhajó és a kockából épült zátony, melyek több órán át tartó, fantáziadús játékra inspirálják a gyermekeket. A 2 hős minifigurával, egy megszállt kapitánynak és fiának minifiguráival, egy aranyos szellemkutya figurával és egy albínó aligátor figurávalszámos szórakoztató módon belevághatsz a játékba!
    • Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ alkalmazást, majd koppints a telefonodon a Megfeneklett rákászhajóra, hogy életre keltsd a gyermekeknek szánt építőkészletet és felfedd a rejtett valóságot! Mozgasd a telefont, hogy felfedezd a modell körüli, szüntelenül változó, rejtett környezetet!
    • Ez a gyermekeknek szánt, kiterjesztett valóságbeli játék 4 minifigurát tartalmaz: a hős Jack Davids-et és Parker L. Jacksont, Jonas kapitányt és fiát, Jonas Jr.-t, valamint David szellemkutyáját, Spencert és a legendás albínó aligátort, akikkel akciódús történetek várnak rád.
    • Ez a Megfeneklett rákászhajó játékkészlet tartalmaz egy klassz, tenger ihlette rákászhajót, melyet kettészedhetsz és összerakhatsz, emellett vár rád egy kockából épült zátony, melynél kísértetekbe is belefuthatsz.
    • Alkosd meg Newbury kitalált városát, ahol az embereket és épületeket szellemek kísértik a LEGO® Hidden Side™ játékkészlettel a gyerekeknek lehetőségük nyílik izgalmas szellemvadászatok eljátszására. A kézzelfogható LEGO modellekkel kombinálva pedig egy teljesen interaktív, kiterjesztett valóságbeli játékélményben lehet részük.
    Építsd meg és játssz a kézzelfogható készlettel, majd interakcióiddal keltsd életre, miközben az alkalmazáson keresztül nézed!!
    • A LEGO® Hidden Side™ alkalmazás használatával olyan, mintha az ablakon keresztül egy klassz és ijesztő rejtett valóságot látnál tele megoldásra váró, kihívást jelentő rejtéllyel, legyőzendő szellemekkel és minden készletben egyedi főszellemmel.
    • Hogy teljes legyen a kiterjesztett valóságbeli élmény, egy tabletre vagy mobiltelefonra lesz szükséged, melyet a készlet nem tartalmaz. Kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek engedélyt az online csatlakozás előtt!
    • A Hajótörés a szigeten készlet méretei: több mint 19 cm magas, 24 cm széles és 12 cm mély.
    • A rákászhajó méretei: több mint 15 cm magas, 8 cm széles és 18 cm mély.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    70419