Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


70420 LEGO® Hidden Side Temetői rejtély

70420 LEGO® Hidden Side Temetői rejtély
  • 70420 LEGO® Hidden Side Temetői rejtély
  • 70420 LEGO® Hidden Side Temetői rejtély
  • 70420 LEGO® Hidden Side Temetői rejtély
  • 70420 LEGO® Hidden Side Temetői rejtély
10 970 Ft
Nincs raktáron
  • LEGO® Hidden Side

    Temetői rejtély

    Termékkód : 70420
    Ajánlott korosztály : 7+
    Elemek száma : 335
    Figurák száma : 4

    A gyermekek kiterjesztett valóságbeli játékélménnyel kombinált, szórakoztató szellemvadászatokat élhetnek át ezzel a LEGO® Hidden Side™ 70420 Temetői titok játékkészlettel. Ez a klassz játékalkalmazás egy megépíthető, gyermekeknek szánt, kiterjesztett valóságbeli LEGO modellel kombinálva teljesen interaktív játékélményt nyújt. Töltsd le a Hidden Side alkalmazást, majd egy telefonnal olvasd be a modellt, és keltsd életre! Folyamatos frissítésekkel, minden készletben egyedi főszellemekkel, új, megoldásra váró rejtélyekkel, játékokkal, klassz elemek felkutatásával, valamint szellemek összegyűjtésével, a LEGO Hidden Side készlet vadonatúj játékélményt nyújt a gyermekek számára az építőkockákkal való játék során! Ez a klassz, temetői részletekkel ellátott építőjáték készlet tartalmaz egy kutya figurát, egy kertész figurát, egy lány és egy fiú minifigurát, egy forgatható szobrot, nyitható sírt és állítható karokkal ellátott, kísértetjárta fát, hogy számtalan, kalandos szellemvadászatban legyen részed.
    • Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ alkalmazást, majd koppints a telefonodon a Temetői titok játékkészletre, hogy életre keltsd a gyermekeknek szánt építőkészletet és felfedd a rejtett valóságot! Mozgasd a telefont, hogy felfedezd a modell körüli, szüntelenül változó, rejtett környezetet!
    • Ez a kiterjesztett valóságbeli játék 4 minifigurát tartalmaz: a hős Jack Davids-et és Parker L. Jacksont, egy csontváz figurát és Mr. Bransont, valamint David szellemkutyájának figuráját, Spencert, akikkel rengeteg szellemvadászatot játszhatsz el a temetői játékban és a kiterjesztett valóságbeli alkalmazásban egyaránt.
    • Ez az egyedülálló Temetői titok játék tartalmaz egy forgatható sírkő szobrot, egy nyitható sírt és egy állítható karokkal ellátott, kísértetjárta játékfát.
    • Alkosd meg Newbury kitalált városát, ahol az embereket és épületeket szellemek kísértik a LEGO® Hidden Side™ játékkészlettel a gyerekeknek lehetőségük nyílik izgalmas szellemvadászatok eljátszására. A kézzelfogható LEGO modellekkel kombinálva pedig egy teljesen interaktív, kiterjesztett valóságbeli játékélményben lehet részük.
    • Építsd meg és játssz a kézzelfogható készlettel, majd interakcióiddal keltsd életre, miközben az alkalmazáson keresztül nézed!
    • A LEGO® Hidden Side™ alkalmazás használatával olyan, mintha az ablakon keresztül egy klassz és ijesztő rejtett valóságot látnál tele megoldásra váró, kihívást jelentő rejtéllyel, legyőzendő szellemekkel és minden készletben olyan egyedi főszellemekkel, mint Mamali.
    • Hogy teljes legyen a kiterjesztett valóságbeli élmény, egy tabletre vagy mobiltelefonra lesz szükséged, melyet a készlet nem tartalmaz. Kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek engedélyt az online csatlakozás előtt!
    • A temető méretei: több mint 14 cm magas, 32 cm széles és 10 cm mély.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    70420