Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


70422 LEGO® Hidden Side Ráktámadás

70422 LEGO® Hidden Side Ráktámadás
  • 70422 LEGO® Hidden Side Ráktámadás
  • 70422 LEGO® Hidden Side Ráktámadás
  • 70422 LEGO® Hidden Side Ráktámadás
  • 70422 LEGO® Hidden Side Ráktámadás
14 990 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Hidden Side

    Ráktámadás

    Termékkód : 70422
    Ajánlott korosztály : 8+
    Elemek száma : 578
    Figurák száma : 6

    Merítsd el a gyermekeket szórakoztató szellemvadászatokban a LEGO® Hidden Side™ 70422 Ráktámadás játékkészlettel! Ez a klassz építőjáték készlet egy megépíthető LEGO modellel kombinálva teljesen interaktív játékélményt nyújt. Töltsd le a Hidden Side alkalmazást, majd egy telefonnal olvasd be a modellt, és keltsd életre! Folyamatos frissítésekkel, minden készletben egyedi főszellemekkel, új, megoldásra váró rejtélyekkel, játékokkal, klassz elemek felkutatásával, valamint szellemek összegyűjtésével, a LEGO Hidden Side készlet vadonatúj játékélményt nyújt a gyermekek számára az építőkockákkal való játék során! Ez a gyermekeknek szánt építőjáték telis-tele van klassz részletekkel, melyek órákon át tartó, fantáziadús játékra inspirálnak. A táblát a bódétól elhúzva normál módból kísértetjárta módba alakíthatod át. A saját okostelefonjaikkal ellátott két hős minifigura, egy megszállt főszakács és felszolgáló, valamint a bódé vendége és egy aranyos szellemkutya figura mókás szerepjátékokra inspirálnak. A konyha pedig teljesen interaktívvá válik, ha a Hidden Side alkalmazáson keresztül nézed.
    • Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ alkalmazást, majd koppints a telefonodon a Ráktámadás modellre, és keltsd életre ezt a gyermekeknek szánt építőkészletet! Mozgasd a telefont, hogy felfedezd a modell körüli, szüntelenül változó, rejtett környezetet!
    • Ez a kiterjesztett valóságbeli játék 6 figurát tartalmaz: Az okostelefonnal ellátott Jack Davids és Parker L. Jackson minifiguráit, Enzo séfet két késsel, Sally-t egy tálcával és pohárral, Ronny-t és Davids szellemkutyájának figuráját, Spencert.
    • Ez az egyedülálló játék tartalmaz egy klassz gokartot 2 minifigurának kialakított hellyel, egy részletesen kidolgozott rákfőző konyhát és egy nagy táblát, melyet a bódétól elhúzva kísértetjárta táblává változtathatsz.
    • Alkosd meg Newbury kitalált városát, ahol az embereket és épületeket szellemek kísértik a LEGO® Hidden Side™ játékkészlettel a gyerekeknek lehetőségük nyílik izgalmas szellemvadászatok eljátszására. A kézzelfogható LEGO modellekkel kombinálva pedig egy teljesen interaktív, kiterjesztett valóságbeli játékélményben lehet részük.
    • Építsd meg és játssz a kézzelfogható készlettel, majd interakcióiddal keltsd életre, miközben az alkalmazáson keresztül nézed!
    • A LEGO® Hidden Side™ alkalmazás használatával olyan, mintha az ablakon keresztül egy klassz és ijesztő rejtett valóságot látnál tele megoldásra váró, kihívást jelentő rejtéllyel, legyőzendő szellemekkel és minden készletben olyan egyedi főszellemekkel, mint Anomalo.
    • Hogy teljes legyen a kiterjesztett valóságbeli élmény, egy tabletre vagy mobiltelefonra lesz szükséged, melyet a készlet nem tartalmaz. Kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek engedélyt az online csatlakozás előtt!
    • A kísértetjárta Ráktámadás készlet méretei: több mint 19 cm magas, 32 cm széles és 10 cm mély.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    70422