Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


70423 LEGO® Hidden Side Paranormális busz 3000

70423 LEGO® Hidden Side Paranormális busz 3000
  • 70423 LEGO® Hidden Side Paranormális busz 3000
  • 70423 LEGO® Hidden Side Paranormális busz 3000
  • 70423 LEGO® Hidden Side Paranormális busz 3000
  • 70423 LEGO® Hidden Side Paranormális busz 3000
21 980 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Hidden Side

    Paranormális busz 3000

    Termékkód : 70423
    Ajánlott korosztály : 8+
    Elemek száma : 689
    Figurák száma : 6

    Merítsd el a gyermekeket egy szélsebes, kiterjesztett valóságbeli játékélményben a LEGO® Hidden Side™ 70423 Paranormális busz 3000 játékkészlettel! Töltsd le a Hidden Side alkalmazást, majd olvasd be a modellt egy telefonnal és keltsd életre – a modellel való interakció befolyásolja az alkalmazás történéseit. Folyamatos frissítésekkel, minden készletben egyedi főszellemekkel, új, megoldásra váró rejtélyekkel, játékokkal, klassz elemek felkutatásával, valamint szellemek összegyűjtésével a LEGO Hidden Side készlet vadonatúj játékélményt nyújt a gyermekek számára, emellett az építőkockákkal is interakcióba léphetnek! Ez a felturbózott játék iskolabusz olyan klassz technológiai részleteket tartalmaz, mint a kihúzható parancsnoki központ és kihajtható játék ágyúk, melyek órákon át tartó, kreatív játékra inspirálnak. Az építőkészletben található, saját okostelefonjaikkal ellátott két hős minifigura, a technikai zseni J.B., két megszállt dolgozó és egy aranyos szellemkutya figura szórakoztató játékindítókként szolgálnak.
    • Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ alkalmazást, majd koppints a telefonodon a Paranormális busz 3000 játékkészletre, és keltsd életre ezt a gyermekeknek szánt iskolabusz készletet! Mozgasd a telefont, hogy felfedezd a modell körüli, szüntelenül változó, rejtett környezetet!
    • Ez a kiterjesztett valóságbeli játék 6 figurát tartalmaz: Az okostelefonnal ellátott Jack Davids és Parker L. Jackson minifiguráit, a technikai zseni J.B.-t, a dolgozó Nannát és Billt, valamint Davids szellemkutyájának figuráját, Spencert.
    • Ez a játék iskolabusz tartalmaz egy kihúzható parancsnoki központot, kihajtható, „szelleműző“ ágyúkat, tetőtéri szkennereket és 4 minifigurának kialakított helyet a belsejében. A mobil vécét barna csempéket köpködő szellemszörnnyé alakíthatod, hogy rengeteg bolondos történetet játszhass el!
    • Alkosd meg Newbury kitalált városát, ahol az embereket és épületeket szellemek kísértik a LEGO® Hidden Side™ játékkészlettel a gyerekeknek lehetőségük nyílik izgalmas szellemvadászatok eljátszására. A kézzelfogható LEGO modellekkel kombinálva pedig egy teljesen interaktív, kiterjesztett valóságbeli játékélményben lehet részük.
    Építsd meg és játssz a kézzelfogható készlettel, majd interakcióiddal keltsd életre, miközben az alkalmazáson keresztül nézed!!
    • A LEGO® Hidden Side™ alkalmazás használatával olyan, mintha az ablakon keresztül egy klassz és ijesztő rejtett valóságot látnál tele megoldásra váró, kihívást jelentő rejtéllyel, legyőzendő szellemekkel és minden készletben olyan egyedi főszellemekkel, mint Köpködő.
    • Hogy teljes legyen a kiterjesztett valóságbeli élmény, egy tabletre vagy mobiltelefonra lesz szükséged, melyet a készlet nem tartalmaz. Kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek engedélyt az online csatlakozás előtt!
    • A Paranormális busz 3000 méretei: több mint 15 cm magas, 10 cm széles és 29 cm hosszú.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    70423