Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


70425 LEGO® Hidden Side Newbury kísértetjárta gimnázium

70425 LEGO® Hidden Side Newbury kísértetjárta gimnázium
  • 70425 LEGO® Hidden Side Newbury kísértetjárta gimnázium
  • 70425 LEGO® Hidden Side Newbury kísértetjárta gimnázium
  • 70425 LEGO® Hidden Side Newbury kísértetjárta gimnázium
  • 70425 LEGO® Hidden Side Newbury kísértetjárta gimnázium
48 984 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Hidden Side

    Newbury kísértetjárta gimnázium

    Termékkód : 70425
    Ajánlott korosztály : 9+
    Elemek száma : 1474
    Figurák száma : 8

    Merítsd el a fiatalokat szórakoztató, kiterjesztett valóságbeli szellemvadászatokban a LEGO® Hidden Side™ 70425 Newbury Kísértet Gimnázium készlettel! Ez a klassz játék egy megépíthető LEGO modellt kombinál egy alkalmazással, hogy egy teljesen interaktív játékélményt nyújtson – a modellel való interakció életre kelti a dolgokat az alkalmazásban. Folyamatos frissítésekkel, gonosz főszellemekkel, új, megoldásra váró rejtélyekkel, klassz elemek felkutatásával, valamint szellemek legyőzésével és összegyűjtésével a LEGO Hidden Side készlet új dimenzióba emeli a LEGO játékot! Ez a gyermekeknek szánt építőjáték telis-tele van klassz részletekkel, melyek órákon át tartó, fantáziadús játékra inspirálnak. A gyermekek nagy örömmel fogják megépíteni az iskolai játékkészletet, hogy megküzdjenek a szellemfigurákkal, melyek az iskolát kísértik. A két hős minifigurával, Douglas Eltonnal, egy aranyos szellemkutya figurával és 4 további minifigurával ellátott iskolai játékkal az akció garantált!
    • Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ alkalmazást, majd koppints a telefonodon a Newbury Kísértet Gimnáziumra, és keltsd életre ezt a gyermekeknek szánt iskolai készletet! Mozgasd a telefont, hogy felfedezd a modell körüli, szüntelenül változó, rejtett környezetet!
    • Ez a kiterjesztett valóságbeli játék 8 figurát tartalmaz: Az okostelefonnal ellátott Jack Davids és Parker L. Jackson minifiguráit, Elton Douglast, Rose Davids igazgatónőt, Mr. Clarke-ot, a tanuló Paolát és Wade-et, valamint Davids szellemkutyájának figuráját, Spencert.
    • Ez a játék iskola rengeteg szórakoztató játékindítót tartalmaz, például egy rejtett kamrát, egy elöl található buszmegállót, számítógépes labort, könyvtárat, mosdót, kémia tantermet és egy harangtornyot is. Alakítsd át az egész iskolát normál módból kísértetjárta módba!
    • Alkosd meg Newbury kitalált városát, ahol az embereket és épületeket szellemek kísértik a LEGO® Hidden Side™ játékkészlettel a gyerekeknek lehetőségük nyílik izgalmas szellemvadászatok eljátszására. A kézzelfogható LEGO modellekkel kombinálva pedig egy teljesen interaktív, kiterjesztett valóságbeli játékélményben lehet részük.
    • Építsd meg és játssz a kézzelfogható építőkészlettel, majd interakcióiddal keltsd életre, miközben a kiterjesztett valóságbeli alkalmazáson keresztül nézed!
    • A LEGO® Hidden Side™ alkalmazás használatával olyan, mintha az ablakon keresztül egy klassz és ijesztő rejtett valóságot látnál tele megoldásra váró, kihívást jelentő rejtéllyel, legyőzendő szellemekkel és minden készletben olyan egyedi főszellemekkel, mint Mr. Nibs.
    • Hogy teljes legyen a kiterjesztett valóságbeli élmény, egy tabletre vagy mobiltelefonra lesz szükséged, melyet a készlet nem tartalmaz. Kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek engedélyt az online csatlakozás előtt!
    • A kísértetjárta gimnázium méretei: több mint 30 cm magas, 43 cm széles és 26 cm mély.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    70425