Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


70674 LEGO® NINJAGO® Tüzes Agyar

70674 LEGO® NINJAGO® Tüzes Agyar
  • 70674 LEGO® NINJAGO® Tüzes Agyar
  • 70674 LEGO® NINJAGO® Tüzes Agyar
  • 70674 LEGO® NINJAGO® Tüzes Agyar
23 990 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® NINJAGO®

    Tüzes Agyar

    Termékkód : 70674
    Ajánlott korosztály : 8+
    Elemek száma : 463
    Figurák száma : 4

    Ezzel a LEGO® NINJAGO® készlettel a gyermekek a nindzsa akciófigurák bőrébe bújva eljátszhatják a Serpentine varázslónő, Aspheera és Tüzes Fog elleni csatát a Tiltott Spinjitzu Tekercsért. A kobraszerű 70674 Tüzes Fog játék kígyó tartalmaz egy minifigurának kialakított trónt, egy csapdosó, csörgő farkat 2 korongvetővel, valamint a minifigurákhoz rögzíthető lánc elemeket. A gyermekek örömmel fogják eljátszani a NINJAGO TV sorozat jeleneteit, vagy megálmodni saját történeteiket a 4 minifigurával,válogatott fegyverekkel és olyan kiegészítő elemekkel, mint Kai TS tornádó pörgettyűje és Aspheera Tiltott Spinjitzu Tekercse. Bármelyik LEGO építő bámulatos építési élményhez juthat az Instructions PLUS révén, ami az okostelefonokon és tableteken is elérhető a LEGO Life applikációban. A LEGO készlethez tartozó, könnyen használható, intuitív építési útmutatóval az építő, egy különleges „szellem” módot használva, alkotásaira ráközelíthet, valamint elforgathatja és megjelenítheti azokat. Az Instructions PLUS azért is nagyszerű a fiatal építők számára, mert átvezeti őket az építési folyamaton, így fokozva a függetlenség érzését és a sikerélményt. Ebben a klassz, gyermekeknek szánt játékban 4 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO® NINJAGO® minifigurát találsz: Kai TS-t (Tiltott Spinjitzu), Aspheerát, Tűzszelőt és Tűzrombolót.

    • Tüzes Fog tartalmaz egy minifigurának kialakított trónt dekoratív kardokkal, nyitható, tűz elemekkel ellátott szájat, csapdosó, csörgő farkat 2 korongvetővel, 2 Serpentine zászló elemet és a 2 Tűz minifigurához rögzíthető lánc elemeket.
    • Emellett egy kockából épült, jogarral ellátott állványt is találsz.
    • A fegyverek között megtalálod Kai TS ezüstszínű katanáját, Aspheera Tiltott Spinjitzu Tekercsét, Tűzszelő kardját és Tűzromboló handzsárját.
    • A kiegészítő elemek tartalmazzák Kai TS „felturbózott“ fejfedőjét és új, 2019 júniusában megjelenő tornádó pörgettyűjét, Aspheera kígyópáncélját és tűzfarkát, Tűzszelő pajzsát, valamint Tűzromboló kígyópáncélját és pajzsát is.
    • Nagyszerű ünnepi ajándék a gyermekek számára, mellyel eljátszhatják a NINJAGO® TV sorozat izgalmas akcióit.
    • A LEGO® Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz, melyek a NINJAGO nindzsa játékkészlethez tartoznak. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton, a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat.
    • Tüzes Fog játék kígyó méretei: több mint 21 cm magas, 29 cm hosszú és 18 cm széles.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    70674