Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


71021 LEGO® Minifigurák 18. sorozat Gyűjthető minifigurák 18. sorozat - Buli van!

71021 LEGO® Minifigurák 18. sorozat Gyűjthető minifigurák 18. sorozat - Buli van!
  • 71021 LEGO® Minifigurák 18. sorozat Gyűjthető minifigurák 18. sorozat - Buli van!
1 690 Ft
Várható kiszállítás:
2-4 munkanap
  • LEGO® Minifigurák

    Gyűjthető minifigurák 18. sorozat - Buli van!

    Termékkód : 71021
    Ajánlott korosztály : 5+
    Elemek száma : 6
    Figurák száma : 1

    Rendezd meg a város legnagayobb buliját a hihetetlen LEGO® Minifigurák parti sorozattal! Ez az élénk színű, különleges gyűjtemény a minifigurák 40 évére emlékeztet, egy bámulatos, 2018. áprilisában megjelenő kínálattal, amelyben találsz léggömböt zsinórral, egy aranyos kis egeret és egy tortát egy meglepetés partihoz!

    Kezd a partit a szereplőknek ezzel a lenyűgöző gyűjteményével, amelyek között megtalálod a Sárkányjelmezes fiút, a Tűzijátékos fiút, az Elefántjelmezes lányt, a LEGO kocka jelmezes fiút, a LEGO kocka jelmezes lányt, a Kaktuszlányt, a Parti bohócot, a Süti fiút, az Egyszarvú fiút, a Virágcseréplányt, a Születésnapi zsúrozó lányt, a Születésnapi zsúrozó fiút, a Pókjelmezes fiút, a Cowboyjelmezes fiút, a Versenyautós fiút és a Cicajelmezes lányt. A
    különleges alkalomra ez a sorozat tartalmazza az egyik elsőként előállított minifigura ritka másolatát is. Ez az 1978-as Rendőrtiszt.

    Mindegyik finoman kidolgozott minifigura mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy egyedi bemutató alaplap. Kit fogsz vajon felfedezni a következő „titokzatos” csomagban?

  • Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    71021