Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


71024 LEGO® Minifigurák Disney 2. sorozat Disney 2. sorozat

71024 LEGO® Minifigurák Disney 2. sorozat Disney 2. sorozat
  • 71024 LEGO® Minifigurák Disney 2. sorozat Disney 2. sorozat
  • 71024 LEGO® Minifigurák Disney 2. sorozat Disney 2. sorozat
2 000 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Minifigurák

    Disney 2. sorozat

    Termékkód : 71024
    Ajánlott korosztály : 5+
    Elemek száma : 7
    Figurák száma : 1

    A LEGO Minifigurák 71024 Disney 2. sorozat új és izgalmas lehetőségekkel egészíti ki bármelyik meglévő LEGO® készletedet!
    Ez az új, 2019 májusában megjelenő gyűjtemény az exkluzív, korlátozott számban megjelenő Disney szereplők varázslatos összeállítását tartalmazza. Üdvözöld Klasszikus Mickey, Klasszikus Minnie, Herkules, Rosszcsont Jack, Dagobert bácsi, Huey, Dewey, Louie, Chip, Dale, Jázmin, Jafar, Hádész, Elsa, Anna, Sally, Edna és Fridzsiman csapatát! Mindegyik Disney minifigura egy lezárt, „titokzatos” csomagban érkezik, és mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy egyedi bemutató alaplap. Ebben a sorozatban mindegyik gyűjthető LEGO® minifigura mellé egy vagy több kiegészítő elem társul, plusz egy gyűjtőknek szóló szórólap és egy egyedi bemutató alaplap.

    • 18 limitált példányszámú LEGO® minifigura szereplővel építheted meg és élheted át saját, egyedi varázslatos Disney kalandjaidat!
    • A csomagban új, 2019 májusában megjelenő jelmezeket és kiegészítőket találsz, többek között Klasszikus Mickey és Minnie kalapjait, Rosszcsont Jack ajándékdobozát, Jafar kalapját és páncélját, valamint Jázmin kismadarát.
    • A Disney 2. sorozat minifiguráit bármelyik LEGO® készlettel kombinálhatod, így végtelen játéklehetőségek várnak rád.
    • Csereberéld a minifigurákat barátaiddal, hogy teljes legyen a gyűjteményed!
    • FONTOS: Minden egyes „titokzatos” csomag a gyűjteményben szereplő 18 Disney minifigura közül egyet tartalmaz! Sajnos egyes kifejezett minifigurákra vonatkozó rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni. Ha egynél több „titokzatos” csomagot vásárolsz, akkor lehet, hogy két vagy több azonos minifigurát kapsz meg.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    71024