Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


71027-2 LEGO® Minifigurák 20. sorozat 20. sorozat - Teljes sor 16 db figura

71027-2 LEGO® Minifigurák 20. sorozat 20. sorozat - Teljes sor 16 db figura
  • 71027-2 LEGO® Minifigurák 20. sorozat 20. sorozat - Teljes sor 16 db figura
24 990 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Minifigurák

    20. sorozat - Teljes sor 16 db figura

    Termékkód : 71027-2
    Ajánlott korosztály : 5+
    Figurák száma : 16

    A 20. sorozat 16 minifigurájából 1-1 db-ot tartalmaz.

    A gyermekek izgalmas, új lehetőségeket hívhatnak elő bármelyik LEGO® készletből a LEGO Minifigurák (71027), 20. sorozattal. Az új, 2020 szeptemberében megjelenő LEGO minifigura sorozat tartalmazza az egyedi LEGO emberek sokszínű válogatását, melyeket összegyűjthetsz és kiállíthatsz, de akár izgalmas játékkészletekkel is kombinálhatod őket, hogy szórakoztató, új irányba vidd a történeteket.

    Szórakoztató szereplő felhozatal
    A gyermekek és felnőttek egyaránt köszönthetik a LEGO® figurák válogatását, köztük a Pizsamás lányt, a Pinyátás fiút, a Borsóhüvely-jelmezes lányt, a Tengeri mentőt, a Kalózlányt, a Harcművész fiút, a Breaktáncost, a Szuperharcost, a Kockajelmezes fiút, a Lámajelmezes lányt, az Űrrajongót, az Atlétát, a Lovagi torna lovagot, a 80-as évek zenészét, a Drónos fiút és a Vikinget.

    Izgalmas kiegészítők és gyűjtői tájékoztató
    Az igényesen kidolgozott, részletgazdag minifigurák lezárt titokcsomagban érkeznek egy vagy több kiegészítőelemmel, amelyek tovább fokozzák az élményt, valamint egy gyűjtőknek szóló tájékoztatóval.

    • Indítsd be a mókás szerepjátékot ezekkel a csodálatos LEGO® Minifigurák, 20. sorozat (71027) csomagokkal! Nagyszerű ajándék gyermekeknek és a rajongók bármely korosztályának, akik örömmel gyűjtenek válogatott figurákat. Amint kinyitod a csomagot, a játék már el is kezdődik!
    • Mit rejt a csomag? A gyermekek olyan egyedi szereplőkkel ismerkedhetnek meg, akikkel még sosem találkoztak, így kiegészíthetik velük LEGO® Minifigurák gyűjteményeiket, és más, meglévő LEGO készletekkel is kombinálhatják a 16 részletesen kidolgozott, megépíthető minifigurát.
    • Ezek a fantasztikus szereplők önálló játékra is nagyszerűek, amely során a gyermekek új történeteket szőhetnek mindegyik minifigura köré, részesei lehetnek a történeteknek más modellekkel, de ki is állíthatják őket a gyűjteményükben.
    • A LEGO® Minifigurák csomagok rajongói imádni fogják ezeket az egyedi, gyűjthető szereplőket. A részletgazdag minifigurák és kiegészítőik izgalomba hozzák a gyermekeket, így a játék remek ajándék az 5 évnél idősebb fiúknak és lányoknak.
    • Kicsi és játékos. A rejtélyes csomagok mindegyike tartalmaz 1-et a 16 egyedi minifigura közül, melyet egy vagy több kiegészítő tesz teljessé, például egy játék rakéta vagy mentőjátékok, mindemellett pedig egy gyűjtői tájékoztató is vár rád. Kiválóan hordozható, és készen áll az akcióra.
    • A gyermekek képzelete működteti, így a móka sosem ér véget! Az elem nélküli játékok független játékra biztatják a gyermeket, fejlesztik problémamegoldó készségét, ráadásul átélheti a saját történetek kitalálásának örömét is.
    • Nyisd ki a dobozt, és már a minifigura összeszerelésével elkezdődhet a játék! A könnyen követhető útmutatónak köszönhetően az építés egy pillanat alatt megvan, így a gyermekek számára élvezetes élményt nyújt a kedvenc szereplőjük megépítése, miközben rengeteg kreatív mókában lesz részük.
    • Ajándékozd meg a gyermekedet játékra vagy kollekcióba való, gyűjthető LEGO® Minifigurával! Ezek a szórakoztató mini játékkészletek szabad játékra adnak lehetőséget, ezenkívül fejlesztik a gyermekek kreativitását és képzelőerejét.
    • A LEGO® kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
    • A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.
  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    71027-2