Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


71030-2 LEGO® Minifigurák Looney Tunes™ Teljes sor 12 db figura

71030-2 LEGO® Minifigurák Looney Tunes™ Teljes sor 12 db figura
  • 71030-2 LEGO® Minifigurák Looney Tunes™ Teljes sor 12 db figura
23 990 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Minifigurák

    Teljes sor 12 db figura

    Termékkód : 71030-2
    Ajánlott korosztály : 4+
    Figurák száma : 12

    A Looney Tunes™ sorozat 12 minifigurájából 1-1 db-ot tartalmaz, a zacskókat kivágtuk és visszaragasztottuk a pontos beazonosításhoz.

    A gyermekekre és a meserajongókra minden csomagban bolondos akciók és kedves emlékek várnak! Mindegyik LEGO® Minifigurák Looney Tunes™ (71030) gyűjthető, „titokzatos” csomag tartalmaz 1-et a 12 klassz, limitált kiadású szereplő közül, akiket az eredeti Bolondos dallamok mesesorozatból ismerhetsz.

    Klassz szereplők játékválogatása
    A fiatal és idősebb meserajongók egyaránt gyűjthetik, kiállíthatják vagy kibővíthetik meglévő készleteiket az eredeti Looney Tunes™ sorozatból ismert szereplők figuráival, köztük Tapsi Hapsival, Lola nyuszival, Dodó kacsával, Csőrikével, Szilveszterrel, Kengyelfutó gyalogkakukkal, Vilivel, a prérifarkassal, Cucu malaccal, Petúnia malaccal, Speedy Gonzalesszel, Tasmán ördöggel és Marvinnal, a marslakóval.

    Gyűjthető játékok
    A kidolgozott, részletgazdag LEGO minifigurák lezárt, „titokzatos” csomagban érkeznek, 1 vagy több kiegészítőelemmel az akcióhoz és a mókához, emellett egy gyűjtői tájékoztatót is találsz. Nagyszerű kis ajándék, amivel bárki arcára mosolyt csalhatsz.

    • Még több lenyűgöző szereplő! Gyűjtsd össze és elevenítsd fel, vagy indítsd be a végtelen játékot ezekkel a klassz LEGO® Minifigurák Looney Tunes™ (71030) játékcsomagokkal. Mókás meglepetés gyermekeknek és a rajongók bármely korosztályának.
    • A LEGO® Minifigurák szereplői minden 5 éves vagy nagyobb fiút és lányt el fognak kápráztatni, emellett az önálló vagy a barátokkal való játék során beindítják a képzelőerejüket, és segítenek nekik a kreatív és magabiztos építésben.
    • Ezek a limitált kiadású, kiváló minőségű minifigurák és kiegészítők klassz ajándékok vagy hétköznapi meglepetések, amelyek extra akcióval turbózzák fel a meglévő készleteket.
    • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
    • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    71030-2