Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


71031-2 LEGO® Minifigurák Marvel Studios Teljes sor 12 db figura

71031-2 LEGO® Minifigurák Marvel Studios Teljes sor 12 db figura
  • 71031-2 LEGO® Minifigurák Marvel Studios Teljes sor 12 db figura
23 990 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Minifigurák

    Teljes sor 12 db figura

    Termékkód : 71031-2
    Ajánlott korosztály : 5+
    Figurák száma : 12

    A Marvel Studios sorozat 12 minifigurájából 1-1 db-ot tartalmaz, a zacskókat kivágtuk és visszaragasztottuk a pontos beazonosításhoz.

    A szuperhősrajongókra és a bajkeverőkre minden csomagban izgalmas akció és végtelen kaland vár! Minden gyűjthető LEGO® Minifigurák Marvel Studios (71031) titokcsomag tartalmaz 1-et a 12 klassz, limitált kiadású, megépíthető szereplő közül.

    Klassz szereplők a játékhoz
    A fiatal és idősebb akciórajongók egyaránt összegyűjthetik, kiállíthatják vagy kiegészíthetik meglévő játékkészleteiket a WandaVision, A Sólyom és a Tél Katonája, Loki és a What If...? eredeti Marvel Studios sorozatok szereplőinek minifiguráival, köztük a Skarlát Boszorkánnyal, Vízióval, Monica Rambeau-val, Tél Katonával, Amerika Kapitánnyal, Lokival, Sylvie-vel, T'Challa Űrlorddal, Carter kapitánnyal, a Thanos pengéjével felfegyverzett Gamorával, Zombivadász pókemberrel és Zombi Amerika Kapitánnyal.

    Gyűjthető szórakozás
    Az igényesen kidolgozott, részletgazdag LEGO minifigurák lezárt titokcsomagban érkeznek 1 vagy több kiegészítőelemmel, amelyek tovább fokozzák az akciót és az élményt, valamint egy gyűjtőknek szóló tájékoztatóval. Remek kis ajándék, ami bárki arcára mosolyt varázsol.

    • Még több hihetetlen szereplő! Gyűjtsd össze és állítsd ki, vagy indítsd be a végtelen játékot ezekkel a szuper LEGO® Minifigurák Marvel Studios (71031) játékcsomagokkal. Klassz meglepetés gyermekeknek és a rajongók bármely korosztályának.
    • Mit rejt a csomag? 1-et a 12 egyedi, megépíthető minifigura közül, akiket felfedezhetsz, valamint 1 vagy több kiegészítőt is. Tökéletes kiegészítője bármelyik LEGO® gyűjteménynek, ami új játékokra inspirál.
    • A LEGO® Minifigurák szereplői minden 5 éves vagy nagyobb fiút és lányt el fognak kápráztatni, emellett az önálló vagy a barátokkal való játék során beindítják a képzelőerejüket, és segítenek nekik a kreatív és magabiztos építésben.
    • Ezek a limitált kiadású, kiváló minőségű, megépíthető minifigurák és kiegészítők klassz ajándékok vagy hétköznapi meglepetések, amelyek még több akcióval turbózzák fel a meglévő készleteket.
    • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
    • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    71031-2