Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


71361 LEGO® Super Mario™ Karaktercsomagok

71361 LEGO® Super Mario™ Karaktercsomagok
  • 71361 LEGO® Super Mario™ Karaktercsomagok
  • 71361 LEGO® Super Mario™ Karaktercsomagok
  • 71361 LEGO® Super Mario™ Karaktercsomagok
  • 71361 LEGO® Super Mario™ Karaktercsomagok
2 680 Ft
Nincs raktáron
  • LEGO® Super Mario™

    Karaktercsomagok

    Termékkód : 71361
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 23

    A rajongók egyedi LEGO® Mario™ pályákat alkothatnak a 10 gyűjthető játékkal, amelyeket a Karaktercsomagokban (71361) találnak. Minden csomag tartalmaz egy megépíthető karaktert és egy interaktív elemet, amelyekkel kibővítheted a LEGO® Super Mario™ játékokat – megtalálhatod Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin vagy Peepa figuráját is. A jobb játékélmény érdekében minden karakter úgy van kialakítva, hogy kompatibilis legyen a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készlettel, amely tartalmazza LEGO Mario karakterét.

    Klassz, digitális eszközök
    Minden csomagban, valamint az ingyenes LEGO® Super Mario alkalmazásban is találsz útmutatókat, amelyek digitális képmegjelenítő eszközökkel vannak ellátva, hogy még szórakoztatóbb építésben legyen részed. Az alkalmazás emellett egy biztonságos fórumot is tartalmaz, ahol ötleteket és inspirációkat oszthatsz meg a mókás, kreatív építéshez és játékhoz.

    Korlátlan lehetőségek
    A LEGO Super Mario játékkészletek nagyszerű ajándékok gyermekeknek. A család kedvenc karakterét életre keltő kezdőpálya, kiegészítő szettek és szupererő csomagok korlátlan kihívásokat nyújtanak, amelyek a kreatív problémamegoldó készségeket is fejlesztik.

    • A Karaktercsomagokkal (71361) a rajongók kibővíthetik saját LEGO® Super Mario ™ univerzumukat. Minden csomag tartalmaz egy mókás, megépíthető karaktert és egy interaktív elemet a LEGO® Mario™ figurával való különféle interakciókhoz (a csomag a figurát nem tartalmazza).
    • 10 egyedi játékkaraktert gyűjthetsz össze, építhetsz meg és játszhatsz velük a LEGO® Super Mario™ játékokban: Paragoombát, Fuzzyt, Spinyt, Buzzy Beetle-t, Bullet Billt, Bob-ombot, Eep Cheepet, Bloopert, Urchint és Peepát.
    • A Mario kalandjai kezdőpálya (71360) szett, amely tartalmazza LEGO® Mario™ figuráját, szükséges a teljes játékélményhez. Miközben LEGO Mario ezeken a karaktereken ugrál, hogy érméket szerezzen, különféle módokon reagál.
    • A gyűjthető Karaktercsomag mókás születésnapi, ünnepi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek, amely új lehetőségekkel bővíti LEGO® Super Mario™ Kezdőpályájukat.
    • Egészítsd ki a Mario kalandjai kezdőpálya készletet ezekkel a karakterekkel, alakítsd át és kombináld a LEGO® Super Mario™ Kiegészítő szettekkel, és alkosd meg saját, önálló küldetéseidet vagy mérkőzz meg barátaiddal és családtagjaiddal!
    • Ezekhez a karakterekhez nincs szükség elemekre – egészítsd ki velük a Mario kalandjai kezdőpálya készletet, és turbózd fel a játékot! Minden csomaghoz egy illusztrált útmutató tartozik, amely segítségével a gyermekek önállóan építhetnek.
    • Az ingyenes LEGO® Super Mario™ alkalmazásban digitális építési útmutatókat, klassz képmegjelenítő eszközöket, kreatív játékmódokat és még sok minden mást is megtalálsz. Látogass el a LEGO.hu/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis Android és iOS eszközök listáját.
    • Az önálló és csoportos játékhoz egyaránt szuper, interaktív LEGO® Super Mario™ játékkészletek életre keltik a család kedvenc karakterét, emellett a bővítésen és átalakításon keresztül korlátlan, kreatív kihívásokat nyújt.
    • Az építőknek nem lesz szükségük a Super Star képességeire ahhoz, hogy összeillesszék és szétszedjék a LEGO® kockákat! Már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, hogy tökéletesen és könnyedén összeilleszthetők legyenek.
    • A LEGO® kockákat és elemeket szigorúan leteszteljük és megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy minden LEGO építőjáték-készlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    71361