Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


71700 LEGO® NINJAGO® Dzsungeljáró

71700 LEGO® NINJAGO® Dzsungeljáró
  • 71700 LEGO® NINJAGO® Dzsungeljáró
  • 71700 LEGO® NINJAGO® Dzsungeljáró
  • 71700 LEGO® NINJAGO® Dzsungeljáró
  • 71700 LEGO® NINJAGO® Dzsungeljáró
  • 71700 LEGO® NINJAGO® Dzsungeljáró
  • 71700 LEGO® NINJAGO® Dzsungeljáró
2 748 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® NINJAGO®

    Dzsungeljáró

    Termékkód : 71700
    Ajánlott korosztály : 7+
    Elemek száma : 127
    Figurák száma : 1

    A gyermekek, akik örömmel keltik életre a klasszikus LEGO® NINJAGO® Örökség kalandjátékokat, és odavannak a játék homokfutókért, egész biztosan imádni fogják ezt a Dzsungeljárót (71700). Miután megépítették a kockákat, eljátszhatják Az elemek bajnoksága izgalmas, akciódús jeleneteit, miközben Lloyd nindzsa akciófigurája örömmel beleveti magát a fantasztikus dzsungelbeli kalandokba.

    Egy új és izgalmas mód arra, hogy a gyermekek klassz játékokat építsenek
    Az Instructions PLUS egy digitális ésinteraktív útmutató, mely segít megépíteni ezt a dzsungelbeli játékot. Az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető felület közelítő és forgó képmegjelenítő eszközökkel van ellátva, melyek segítségével még a fiatalabb gyermekek is megépíthetik ezt a klassz, LEGO építőkockákból álló modellt.

    A legjobb építőkészletek gyermekeknek
    A LEGO NINJAGO kalandjátékokkal a gyermekek beléphetnek egy akciódús világba, ahol az önálló játék során kifejezhetik magukat, miközben saját történeteket szőnek a nindzsa harcosok köré. A fiataloknak garantáltan végtelen szórakozásban lesz részük, miközben számtalan nindzsa játékkal játszanak, többek között a dzsungelbeli játékokkal, sugárhajtású repülőgépekkel, sárkányokkal, NINJAGO járművekkel és még sok minden mással.

    • A LEGO® NINJAGO® Örökség játékkészlet tartalmazza a Dzsungeljáró játék homokfutót és Lloyd nindzsa akciófiguráját, melyeket a TV sorozat 4. évadából ismerhetsz. A nindzsa modellek rajongóinak órákon át tartó, önálló játékban lehet részük, de akár barátaikkal is osztozhatnak a mókában.
    • Ez a gyermekeknek szánt építőkészlet tartalmaz egy nagy gumiabroncsokkal ellátott homokfutót a versenyhez, valamint a nindzsa hős, Lloyd minifiguráját, aki egy aranykardot forgat. A gyermekeknek minden megvan, ami Az elemek bajnoksága jelenetek megrendezéséhez szükségük van.
    • A NINJAGO® Spinjitzu mesterei sorozatból ismert Dzsungeljáró modern, játék változata egy klassz felfüggesztés funkcióval van ellátva, melyet a gyermekek megnyomhatnak, majd megnézhetik, ahogy felugrik a jármű. A gyermekek versenyeket rendezhetnek, vagy kiállíthatják a modellt a szobájukban.
    • Ez a 127 elemből álló, klassz játék izgalmas építési kihívást nyújt a 7 évnél idősebb fiúk és lányok számára, emellett nagyszerű születésnapi ajándék a gyermekeknek. A nindzsa építmény fantáziadús játékra inspirálja a gyermekeket, akik imádják az ifjú nindzsák csapatát.
    • Ez a LEGO® NINJAGO® nindzsa építmény és a mini nindzsák tökéletes méretűek az otthoni játékhoz, de akár az útra is magaddal viheted, bárhová is mész. A játék homokfutó méretei: 7 cm magas, 14 cm hosszú és 8 cm széles.
    • Ezzel a nindzsa játékkal nem kell azzal töltened az időt, hogy elemek után kutatsz! Egyre sincs szükséged – a készlethez való szórakozáshozegyedül a gyermekek élénk fantáziája kell.
    • A papíralapú útmutatók is nagyszerűek, ám a LEGO® valami még jobbat kínál az építési folyamathoz: Az ingyenes LEGO Life alkalmazásban található, digitális Instructions PLUS segítségével a gyermekek ráközelíthetnek, megforgathatják és szellem módban is megnézhetik a modellt, így a lehető legjobb játékokat fogják megépíteni.
    • A LEGO® NINJAGO® gyűjthető akciójátékokkal és mini akciófigurákkal a gyermekek beléphetnek a fantáziadús akció izgalmas világába, emellett kedvenc nindzsáikkal saját történeteket is alkothatnak.
    • A LEGO® építőkockák már több mint 60 éve megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, kompatibilisek és egyszerűen szétszedhetők legyenek minden alkalommal, akár a Földön, akár NINJAGO® városában!
    • Ezeket a LEGO® kockákat és elemeket a lehető legalaposabban letesztelték, így megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak. Tudod, hogy a LEGO készletek felőlnyugodt lehetsz.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    71700