Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


71701 LEGO® NINJAGO® Kai tűzsárkánya

71701 LEGO® NINJAGO® Kai tűzsárkánya
  • 71701 LEGO® NINJAGO® Kai tűzsárkánya
  • 71701 LEGO® NINJAGO® Kai tűzsárkánya
  • 71701 LEGO® NINJAGO® Kai tűzsárkánya
  • 71701 LEGO® NINJAGO® Kai tűzsárkánya
  • 71701 LEGO® NINJAGO® Kai tűzsárkánya
5 859 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® NINJAGO®

    Kai tűzsárkánya

    Termékkód : 71701
    Ajánlott korosztály : 4+
    Elemek száma : 81
    Figurák száma : 2

    A LEGO® NINJAGO® rajongói eljátszhatják a TV sorozat 1. évadának híres jeleneteit ezzel a továbbfejlesztett Örökség piros játék sárkánnyal és 2 minifigurával. Kai tűzsárkányának (71701) muszáj megállítania Lord Garmadont, mielőtt ellopja a Tűzkardot a mini tűz templomából. A gyermekekre egész biztosan órákon át tartó szórakozás vár, miközben elmerülnek ebben a fantáziabeli világban.

    A gyermekeknek való játéképítés új módja
    A LEGO® rajongók most már új és interaktív módon építhetik meg ezt asárkány játékfigurát: a digitális Instructions PLUS segítségével, mely elérhető az okostelefonokra és tabletekre letölthető, ingyenes LEGO Life alkalmazásban. Közelíts rá, forgasd meg és nézd meg a nindzsa sárkányt, miközben életre kel a képernyőn és a szemed előtt egyaránt.

    Köszöntjük a 4 évnél idősebbeket!
    A 4 évnél idősebbeknek ajánlott LEGO® NINJAGO® játékokkal a kisgyermekek beléphetnek egy akciódús világba, ahol szabadjára engedhetik képzeletüket, miközben megtanulják, hogyan kell megépíteni kedvenc szereplőiket, járműveiket és épületeiket. A kezdőkockák megkönnyítik a folyamatot, így ezek a készletek kifejezetten az újonc építőknek készültek, akik ezáltal átélhetik az önálló építéssel járó büszkeség érzését. A LEGO® NINJAGO® Örökség játékkészlet tartalmazza a TV sorozat 1. évadából ismert Kait és tűzsárkányát, miközben fantasztikus csatákban szállnak szembe Lord Garmadonnal. Ez a klassz játék segíti a gyermekeket abban, hogy megtanuljanak magabiztosan építeni.

    • Ez a nindzsa játék kezdőkockákat tartalmaz, így a fiatalok megtanulhatják, hogyan építhetik meg és játszhatnak el történeteket a NINJAGO® Kaijal és tűzsárkányával, Lord Garmadonnal, a Tűzkardot rejtő, mini tűz templomával, valamint két tűz elemmel.
    • Ez a piros sárkány játék sokféleképpen beállítható, hiszen mozgathatod a lábait, a szárnyait, a farkát, a fejét és a száját is, miközben Kai oldalán harcol Lord Garmadon ellen. A gyermekek különböző történeteket találhatnak ki, miközben megpróbálják megvédeni a Tűzkardot.
    • Ez a 81 elemből álló játék sárkány szórakoztató építési élményt nyújt a 4 évnél idősebbeknek, emellett nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen alkalomra szóló LEGO® ajándék gyermekeknek.
    • Új, 2020 januárjában megjelenő, LEGO® NINJAGO® továbbfejlesztett játék sárkány a TV sorozat 1. évadából. A nindzsa sárkány 6 cm magas, 6 cm hosszú és 23 cm széles – tökéletes méretű ahhoz, hogy bárhol játszhass vele.
    • Ehhez a LEGO® NINJAGO® sárkányhoz nincs szükség elemekre – amint kivetted a dobozból, már bele is vághatsz a játékba. A sárkány játékfigurát a gyermekek képzelete indítja be, így a Tűzkardért folyó küzdelem sosem ér véget.
    • Tökéletes LEGO® játék, mely megtanítja az óvodásokat az építésre. A készletben található útmutató elmagyarázza az építési lépéseket, ám a nindzsa sárkányt az interaktív Instructions PLUS útmutatóval is megépítheted, melyet megtalálsz az ingyenes LEGO Life alkalmazásban!
    • A 4 évnél idősebbeknek ajánlott LEGO® építőjátékok bevezetik a fiatalabb gyermekeket kedvenc filmes szereplőik, TV-s karaktereik és hétköznapi hőseik széles univerzumába, így segítve őket az építési lépések céljának megértésében és önbizalmuk növelésében.
    • A LEGO® építőkockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. Egyöntetűek, kompatibilisek és könnyedén szétszedhetők minden alkalommal. Ezzel a nindzsa építménnyel még Lord Garmadont is legyőzheted!
    • Ezeket a LEGO® kockákat és elemeket a lehető legszigorúbban letesztelték, így megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, a Földön és NINJAGO® városában egyaránt!

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    71701