Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


75263 LEGO® Star Wars™ Az Ellenállás Y-szárnyú™ Microfightere

75263 LEGO® Star Wars™ Az Ellenállás Y-szárnyú™ Microfightere
  • 75263 LEGO® Star Wars™ Az Ellenállás Y-szárnyú™ Microfightere
  • 75263 LEGO® Star Wars™ Az Ellenállás Y-szárnyú™ Microfightere
  • 75263 LEGO® Star Wars™ Az Ellenállás Y-szárnyú™ Microfightere
  • 75263 LEGO® Star Wars™ Az Ellenállás Y-szárnyú™ Microfightere
  • 75263 LEGO® Star Wars™ Az Ellenállás Y-szárnyú™ Microfightere
  • 75263 LEGO® Star Wars™ Az Ellenállás Y-szárnyú™ Microfightere
6 590 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Star Wars™

    Az Ellenállás Y-szárnyú™ Microfightere

    Termékkód : 75263
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 86
    Figurák száma : 1

    Adj gyermekednek felejthetetlen ízelítőt a LEGO® Star Wars™ építőjáték készletek világából ezzel a könnyen megépíthető Star: Skywalker kora Y-szárnyú ellenállás Microfightere (75263) modellel! A 2020 januárjában bevezetésre kerülő, piros-fehér színsémájú Y-szárnyú vadászgépet pöccintésre induló rakétákkal és forgó lövegtoronnyal is felszereltük a csatákhoz. A gyermekek eljátszhatják az ellenállás hősies pilótáját is a Zorii Bliss minifigurával.

    Digitális kalandra fel!
    Ez az építőjáték remek ajándékötlet a LEGO Star Wars ifjú rajongói számára, és az Instructions PLUS, amely az ingyenes LEGO Life alkalmazásban elérhető, izgalmas, interaktív építési élményt biztosít. Az eszközökkel ránagyíthatsz, forgathatod a képet, így a kezdő építők is megízlelhetik az önállóságot... és más, Jedihez méltó szuper trükköket!

    Üdvözlünk a LEGO Star Wars univerzumban!
    A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból. A LEGOStar Wars jelenleg a legsikeresebb aspektusa, igazi időtlen klasszikus. Kell ennél több?A gyermekek az ellenállás hősnője, Zorii Bliss bőrébe bújva eljátszhatják a csatákat ezzel a gyorsan megépíthető Az ellenállás Y-szárnyú Microfightere LEGO® változatával (75263) a Csillagok háborúja: Skywalker kora! című filmből.
    Az Y-szárnyú Microfighter LEGO® elemekből épült verziója készen áll, hogy szembeszálljon az Első renddel! 2 pöccintésre induló rakétával, forgatható lövegtoronnyal, (tüzelésre nem alkalmas) ágyúkkal és a Zorii Bliss minifigura számára tervezett pilótafülkével.

    • A megépíthető Y-szárnyú modell színsémája és Zorii Bliss sisakja egyaránt 2020 januárjának újdonsága, és az ifjú Star Wars™ rajongók bőven találnak majd inspirációt a modellben a kreatív játékra, akár más LEGO® Star Wars™ készletekkel kombinálva.
    • Könnyen megépíthető – és újraépíthető a 75264 Kylo Ren űrsikló Microfightere ellen folytatott harcok után –, ez a 86 elemből álló Y-szárnyú Microfighter építőkészlet ideális születésnapi vagy meglepetésajándék 6 évnél idősebb fiúk és lányok számára.
    • Ez a kompakt és strapabíró LEGO® Star Wars™ Y-szárnyú vadászgép 3 cm magas, 111 cm hosszú és 8 cm széles – épp megfelelő méret, ami kényelmesen elfér a gyermek hátizsákjában, és bárhol kész a játékra!
    • Nincs szükség elemre ehhez a gyermekeknek tervezett építőjátékhoz – kizárólag LEGO® elemekből épül, és a gyermekek fantáziája működteti, így a szórakozásnak semmi sem vethet gátat.
    • A digitális Instructions PLUS-szal még szórakoztatóbb az építés a gyermekek számára. A LEGO® Life alkalmazás segítségével még a fiatalabb építők is ráközelíthetnek, megforgathatják és megjeleníthetik az építőmodellt, miközben megépítik valóságos változatát... Szuper!
    • A zseniális LEGO® Star Wars™ készletekkel a gyermekek (és a felnőtt rajongók) eljátszhatják a Star Wars történet jeleneteit, kitalálhatják történeteiket és kiállíthatják a gyűjthető építőmodelleket a kollekciójukban.
    • A LEGO® kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így strapabíróak, és könnyen összeilleszthetőek és szétszedhetőek minden alkalommal – még az Erőre sincs hozzá szükséged!
    • A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, hevítjük, összenyomjuk, csavarjuk, és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a Föld (és a messzi-messzi galaxisok!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    75263