Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


75264 LEGO® Star Wars™ Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter

75264 LEGO® Star Wars™ Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter
  • 75264 LEGO® Star Wars™ Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter
  • 75264 LEGO® Star Wars™ Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter
  • 75264 LEGO® Star Wars™ Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter
  • 75264 LEGO® Star Wars™ Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter
  • 75264 LEGO® Star Wars™ Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter
  • 75264 LEGO® Star Wars™ Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter
  • 75264 LEGO® Star Wars™ Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter
7 990 Ft
Nincs raktáron
  • LEGO® Star Wars™

    Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter

    Termékkód : 75264
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 72
    Figurák száma : 1

    Nyisd meg a kalandok egész galaxisát a fiatalabb gyermekek előtt a LEGO® Star Wars™ Kylo Ren űrsikló Microfighterével (75264) a Csillagok Háborúja: Skywalker kora című filmből. A gyorsan megépíthető Star Wars űrsikló szárnyai összecsukásával válthatsz repülő és leszálló mód között, a harcokhoz pedig 2 korongvetővel is felszereltük. A Star Wars legendás szereplője, Kylo Ren minifigurája teszi teljessé ezt a kompakt, gyűjthető építőjátékot, amelyhez a szerepjáték kedvéért fénykardot is készítettünk.

    Nagyíts rá, forgasd el, jelenítsd meg!
    Az Instructions PLUS a LEGO Life alkalmazáson keresztül elérhető! A gyermekek ráközelíthetnek a Star Wars Upsilon-class űrsikló képére, és elforgathatják és megjeleníthetik, hogy jobban megértsék az építési folyamatot, így akár a fiatalabb gyermekek is önállóan elboldogulnak vele. Fantasztikus!

    Lépj be a LEGO Star Wars univerzumba!
    A LEGO Csoport több mint két évtizede teszi elérhetővé a legendás Star Wars univerzum ikonikus vadászgépeit, járműveit, helyszíneit és szereplőit. A LEGO Star Wars tematika elsöprően sikeresnek bizonyult, születésnapra, karácsonyra és különleges alkalmakra bármilyen korú ünnepeltet megörvendeztet. Érdemes csatlakozni! Akik újoncok a LEGO® Star Wars™ építőjátékok világában, eljátszhatják a legendás gonosztevőt Kylo Ren űrsikló Microfighterének gyorsan megépíthető, korongvetős LEGO verziójával (75264), amelyet először a Csillagok háborúja: Az ébredő Erő című filmben láthattunk.

    • A gyermekek lelkesen játsszák majd a rosszfiút – irányítják az űrsiklót, beigazítják a szárnyát repülő vagy leszálló módba, és megtámadják az ellenállókat a 2 korongvetővel, valamint a Kylo Ren minifigura fénykardjával!
    • Kylo Ren2020 januárjában új, saját fénykardot, valamint sisakot kap (repedés dekorációval), ezenkívül a sok-sok LEGO®-kocka motiválja a fiatal rajongókat, hogy más LEGO Star Wars™ készletekkel kombinálják, és kreatív építési projektbe fogjanak.
    • Ez a megépíthető, 72 elemes játékkészlet vagány születésnapi ajándék 6 évnél idősebb fiúk és lányok számára, akiket be akarunk avatni a LEGO® Star Wars™ mozgalmas világába. Kombináld a 75263 Az ellenállás Y-szárnyú Microfighterével, és harcba száll az Első rend az ellenállókkal.
    • Ez a LEGO® Star Wars™ Kylo Ren parancsnoki űrsiklója 7 cm magas, 7 cm hosszú és 6 cm széles – így könnyedén befér a hátizsákodba vagy egy gyermekébe, és útközben is szórakoztató játékra ad lehetőséget.
    • Nincs szükség elemekre! Ezt a megépíthető játékkészletet egyedül a szabad képzelet és a kreativitás működteti, így a gyermekek elengedhetik a fantáziájukat, és a kalandoknak semmi sem szabhat gátat!
    • Nyújts a gyermekeknek klassz, digitálisan interaktív építési élményt az Instructions PLUS felülettel, az intuitívan működő ráközelítéssel, forgatással és szellem móddal, melyek segítenek megépíteni ezt a Star Wars™ Upsilon-class űrsiklót.
    • A LEGO® Star Wars™ építőkészletekkel a kalandok egész galaxisa nyílik meg a gyermekek (és a felnőtt rajongók) előtt, akik eljátszhatják a Star Wars saga jeleneteit, kitalálhatnak saját, egyedi történeteket... vagy egyszerűen büszkélkedhetnek a gyűjthető, megépíthető, kiállítható modellekkel.
    • A LEGO® kockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség az Erőre! Már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, hogy tökéletesen és könnyedén egymásba illeszthetőek legyenek.
    • A LEGO® kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteltük, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a Föld (és a messzi-messzi galaxisok!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    75264