Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


75266 LEGO® Star Wars™ Sith Troopers™ Battle Pack

75266 LEGO® Star Wars™ Sith Troopers™ Battle Pack
  • 75266 LEGO® Star Wars™ Sith Troopers™ Battle Pack
  • 75266 LEGO® Star Wars™ Sith Troopers™ Battle Pack
  • 75266 LEGO® Star Wars™ Sith Troopers™ Battle Pack
  • 75266 LEGO® Star Wars™ Sith Troopers™ Battle Pack
  • 75266 LEGO® Star Wars™ Sith Troopers™ Battle Pack
  • 75266 LEGO® Star Wars™ Sith Troopers™ Battle Pack
9 590 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Star Wars™

    Sith Troopers™ Battle Pack

    Termékkód : 75266
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 105
    Figurák száma : 4

    A fiatalok megalkothatják saját Első rendi hadseregüket, akiket csatába vezethetnek a speederen ezzel a LEGO® Star Wars™ Sith katonák harci csomaggal (75266)! Ez az akciódús Star Wars: Skywalker kora építőjáték készlet tartalmaz egy Első rendi tiszt, egy Sith katona és 2 Sith hátrakétás rohamosztagos minifigurát korongvető rombolókkal felfegyverezve (a rombolót a LEGO kockából épült Rohamosztagos speederhez rögzítheted), valamint hátrakéta elemeket, melyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak.

    Instructions PLUS!
    Nézd meg az Első rendi rohamosztagos játék járműhöz tartozó digitális Instructions PLUS felületet, amit megtalálsz az ingyenes LEGO Life alkalmazásban. Az eszközök ráközelítenek, megforgatják és megjelenítik az Első rendi speeder képét, így a gyermekek magabiztosan meg tudják építeni a készletet.

    A LEGO Star Wars™ univerzum!
    A LEGO Csoport már több mint két évtizede alkot bámulatos, kockából épült, ikonikus Star Wars csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket. A LEGO Star Wars napjaink egyik legsikeresebb témája, mely rengeteg építőjátékot kínál a gyermekek számára, emellett nagyszerű ajándékötletek a rajongók minden korosztályának. Hagyd, hogy a fiatal gyermekek csatába vezessenek egy Star Wars™ Sith hadsereget és eljátsszák a Star Wars: Skywalker kora című film akcióit ezzel a klassz LEGO® Rohamosztagos jármű építőjátékkal (75266)!

    • A 4 klassz minifigurával – egy Első rendi tiszttel, egy Sith katonával és 2 Sith hátrakétás rohamosztagossal –, akik 4 korongvető rombolóval és 2 hátrakéta elemmel vannak felszerelve, végtelen, kreatív történeteket kelthetsz életre.
    • A gyűjtésre is alkalmas, új LEGO® Rohamosztagos hadsereg, az Első rendi tiszt és a Sith hátrakétás rohamosztagos minifigurák 2020 januárjában jelennek meg, melyek mellett rengeteg fantáziadús kockaépítés vár a fiatal rajongókra.
    • Ez a gyorsan megépíthető, 105 elemből álló Sith katonák harci csomag nagyszerű karácsonyi ajándék vagy bármilyen alkalomra szóló ajándékötlet a 6 év fölötti fiúk és lányok számára, mely bevezeti őket az akciódús LEGO® Star Wars™ univerzumba.
    • A Star Wars™ Első rendi rohamosztagos speeder több mint 4 cm magas, 10 cm hosszú és 8 cm széles – egy szép, kompakt építőmodell, melyet a minifigurákkal együtt berakhatsz a táskádba vagy gyermeked hátizsákjába, hogy útközben is játszhasson.
    • Ezt az elem nélküli, gyermekeknek szánt építőjátékot a gyermekek képzelete indítja be, így bátorítva őket kreatív készségeik fejlesztésére, miközben a Star Wars™ szereplőkkel eljátsszák a Star Wars: Skywalker kora című film jeleneteit.
    • Hagyd, hogy a fiatalabb gyermekek is átéljék az önálló építés nyújtotta sikerélményt a digitális Instructions PLUS segítségével, mely elérhető az ingyenes LEGO® Life alkalmazásban. Pillanatok alatt építőmesterekké válhatnak!
    • A LEGO® Star Wars™ építőkészletekkel a gyermekek (és a felnőtt rajongók) eljátszhatják a Star Wars történet jeleneteit, megálmodhatják saját, egyedi történeteiket vagy egyszerűen csak megépíthetik és kiállíthatják a gyűjthető építőmodelleket.
    • A LEGO® kockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség az Erőre! Már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az elemek egyöntetűek és kompatibilisek legyenek.
    • A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és alaposan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a Föld (és a messzi-messzi galaxisok!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    75266