Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


75278 LEGO® Star Wars™ D-O™

75278 LEGO® Star Wars™ D-O™
  • 75278 LEGO® Star Wars™ D-O™
  • 75278 LEGO® Star Wars™ D-O™
  • 75278 LEGO® Star Wars™ D-O™
19 835 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Star Wars™

    D-O™

    Termékkód : 75278
    Ajánlott korosztály : 10+
    Elemek száma : 519

    Idézd fel az izgalmas StarWars: Skywalker kora című film jeleneteit ezzel a klassz LEGO® StarWars™ D-O (75278) droid építőjátékkal! A LEGO kockák remekül visszaadják az imádni való StarWars szereplő eredeti részleteit, a rajongók pedig el lesznek kápráztatva D-O 360 fokban elforgatható és billenthető fejétől, valamint állítható antennáitól.

    Bemutatásra tervezve
    Ez a LEGO készlet tartalmaz egy beépített állványt is az építőmodellhez, valamint egy adattáblát és egy aranyos D-O minifigurát, hogy igazán szemet gyönyörködtető darabja legyen otthonodnak vagy a munkahelyednek. És nézd meg a többi felnőtteknek szánt, gyűjthető LEGO StarWars „építsd meg és állítsd ki“ modelleket is, köztük a Birodalmi rohamosztagos sisak (75276) és a Boba Fett sisak (75277) készleteket.

    Üdvözlünk a LEGO StarWars univerzumban!
    A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a legendás StarWars univerzumból. A LEGO StarWars a legsikeresebb témánk, így klassz ajándékötleteket találhatsz a rajongók bármely korosztályának, szóval miért is ne csatlakoznál te is a mókához?

    • A rajongók megépíthetik az imádni való D-O droid gyűjthető modelljét a StarWars: Skywalker kora című filmből, melynek eredeti részletei LEGO® stílusban jelennek meg, így fantasztikus „építsd meg és állítsd ki“ modellt alkothatnak.• A modell állítható antennákkal, valamint billenthető és 360 fokban elforgatható fejjel van ellátva, pont, mint az eredeti StarWars™ szereplő. A készlethez tartozik egy „építsd meg és állítsd ki“ állvány, valamint egy adattábla és egy D-O minifigura, melyek elkápráztatják a gyűjtőket.• Ez a D-O droid az új, 2020 januárjában megjelenő LEGO® StarWars™ „építsd meg és állítsd ki“ modellek fantasztikus sorozatának része, mely tartalmazza a Birodalmi rohamosztagos sisak (75276) és a Boba Fett sisak (75277) készleteket is.• Ez a klassz, 519 elemből álló LEGO® StarWars™ droid építőjáték nagyszerű szórakozást nyújt a kreatív, 10 évnél idősebb StarWars rajongók számára, emellett remek születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék lehet.• A megépíthető D-O droid több mint 27 cm magas, 10 cm széles és 16 cm mély – nem foglal sok helyet, mégis hatalmas hatást fog elérni, ha kiállítod otthonodban vagy az irodában, hogy minden barátod megcsodálhassa.• Ez a klassz, elem nélküli építőjáték stresszoldó építési élményt nyújt. Szóval kapcsolódj ki és add át magad a fantasztikus StarWars™ szereplő „építsd meg és állítsd ki“ modelljének megépítésének egyedül, vagy családod és barátaid körében.• Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a D-O modellt egy StarWars™ rajongónak, aki számára még újak a LEGO® készletek? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy átlátható, lépésről lépésre vezető útmutató, így Jedi-szintű magabiztossággal vághat bele ebbe az építési kihívásba.• A LEGO® StarWars™ építőkészletek nagyszerűek a felnőtt rajongók bármely korosztályának az építéshez és kiállításhoz, a StarWars történet fantasztikus jeleneteinek eljátszásához és saját, izgalmas történetek kitalálásához. Mindenki megtalálja a számára legjobbat!• A LEGO® kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a stabil illeszkedést és az egyszerű szétszedhetőséget – még az Erőre sincs hozzá szükséged!• A LEGO® kockákat és elemeket szinte minden elképzelhető módon leteszteltük, így biztosítva, hogy ez a StarWars™ D-O építőjáték megfeleljen a Föld (és bármelyik galaxis, ahová ellátogatsz!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    75278