Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


75942 LEGO® Jurassic World™ Velociraptor: Kétfedelű repülőgépes mentőakció

75942 LEGO® Jurassic World™ Velociraptor: Kétfedelű repülőgépes mentőakció
  • 75942 LEGO® Jurassic World™ Velociraptor: Kétfedelű repülőgépes mentőakció
  • 75942 LEGO® Jurassic World™ Velociraptor: Kétfedelű repülőgépes mentőakció
  • 75942 LEGO® Jurassic World™ Velociraptor: Kétfedelű repülőgépes mentőakció
  • 75942 LEGO® Jurassic World™ Velociraptor: Kétfedelű repülőgépes mentőakció
  • 75942 LEGO® Jurassic World™ Velociraptor: Kétfedelű repülőgépes mentőakció
21 990 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Jurassic World™

    Velociraptor: Kétfedelű repülőgépes mentőakció

    Termékkód : 75942
    Ajánlott korosztály : 4+
    Elemek száma : 101
    Figurák száma : 2

    Kis kalandorod Owen Grady bőrébe bújva eljátszhatja, ahogy megmenti Sinjin Prescottot ezzel a LEGO® Jurassic World Velociraptor: Kétfedelű repülőgépes mentőakció (75942) dinoszauruszos játékkészlettel. Az óvodásoknak szánt, könnyen megépíthető játékrepülő tartalmaz egy minifigurának kialakított pilótafülkét és egy láncot, mellyel felhúzhatják Sinjint.

    Dinoszauruszos móka!
    Ebben a dinoszauruszos játékkészletben megtalálod az állítható Velociraptor és Delta bébiraptor figuráit, egy lombok közötti megfigyelőállomást dinoszauruszfészekkel, egy terepjárót és mókás kiegészítőket, melyek kreatív játékra inspirálnak. A csomagban található, egyszerű útmutató bármelyik fiatalnak segít abban, hogy megtanulja, hogyan vághat bele magabiztosan a LEGO kockák megépítésébe.

    Tökéletes az óvodásoknak
    A 4 évnél idősebb gyermekeknek szánt LEGO® játékok nagyszerű ajándékok az óvodásoknak, hiszen bevezetik őket kedvenc film- és TV-szereplőik, illetve a mindennapi hősök széles univerzumába. A készletben található, különlegesen kialakított Kezdő Kockákkal még a kezdő építők is átélhetik az épületek, járművek és még rengeteg más dolog megépítésének örömeit.

    • A klassz kétfedelű játékrepülőt, raptorokat, terepjárót és még sok mást tartalmazó Velociraptor: Kétfedelű repülőgépes mentőakció (75942) játékkészlettel az óvodás kalandorok szórakoztató módon tanulhatják meg az építést, ami után belevághatnak a LEGO® Jurassic World akcióiba.
    • A kétfedelű repülőgép karosszériája Kezdő Kockákból áll, melyek megkönnyítik az építést, emellett tartalmaz egy láncot is a mentőakcióhoz, így a fiatalok izgalmas történeteket játszhatnak el a 2 Jurassic World minifigurával – Owen Grady-vel és Sinjin Prescottal.
    • A készlet tartalmaz egy állítható Velociraptort, egy lombok közötti megfigyelőállomást, egy dinoszauruszfészket Deltának, a bébi Velociraptor játékfigurájának, valamint olyan kiegészítő elemeket, mint egy kincsestérkép, dinoszaurusztojás és 2 gyémánt, melyekkel kreatív játékban lehet részed.
    • Nagyszerű az önálló és a csoportos játékhoz, emellett más LEGO® játékkészletekkel is kombinálható, így ez a 101 elemből álló kezdőkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen egyéb alkalomra szóló ajándék a 4 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.
    • A kétfedelű játékrepülőgép több mint 6 cm magas, 18 cm hosszú és 16 cm széles, könnyedén befér egy hátizsákba a többi építmény, raptor és LEGO® Jurassic World szereplő mellé, így a gyermekek útközben is jól szórakozhatnak.
    • Nincs szükség elemekre! Ezt az óvodásoknak szánt, klassz építőjátékot a gyermekek képzelete hajtja, így fejleszthetik kreatív készségeiket, miközben végtelen történeteket találhatnak ki és rengeteg mókában lehet részük.
    • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a Jurassic World dinoszauruszos építőjátékot valakinek, aki számára még újak a LEGO® készletek? Ne aggódj! Egy lépésről lépésre vezető, illusztrált útmutató is tartozik hozzá, így a csomag felbontása után még a kezdő építők is magabiztosan belevághatnak az építésbe.
    • A 4 éves kortól ajánlott LEGO® építőkészletek bevezetik a fiatalabb gyermekeket kedvenc filmes szereplőik, TV-s karaktereik éshétköznapi hőseik széles univerzumába, így segítve őket az építési lépések céljának megértésében és önbizalmuk növelésében.
    • A LEGO® kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és saját minőségi követelményeinknek, annak érdekében, hogy az apró kezekkel könnyedén összeillesztők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
    • A LEGO® kockákat és elemeket szigorúan leteszteltük, így biztos lehetsz benne, hogy ez a gyermekeknek szánt, dinoszauruszos építőjáték megfelel avilág legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványainak – így akár még egy dinoszaurusz-támadást is túlélhetnek!

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    75942