Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


76118 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Mr. Freeze™ Batmotoros csata

76118 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Mr. Freeze™ Batmotoros csata
  • 76118 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Mr. Freeze™ Batmotoros csata
  • 76118 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Mr. Freeze™ Batmotoros csata
  • 76118 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Mr. Freeze™ Batmotoros csata
  • 76118 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Mr. Freeze™ Batmotoros csata
7 120 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® DC Comics™ Super Heroes

    Mr. Freeze™ Batmotoros csata

    Termékkód : 76118
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 200
    Figurák száma : 3

    A gyermekek megalkothatják saját, izgalmas kalandjaikat, miközben Batman™ és Robin™ azért küzdenek, hogy megmentsék GOTHAM CITY™-t Mr. Freeze™-től a LEGO® DC Batman 76118 Mr. Freeze™ Batmotoros csata készlettel! Az egyedüli vagy közös játékhoz is nagyszerű szuperhős játékkészlet tartalmazza a Batmotort, melyben egy minifigurának kialakított, kettős vezetőfülkét, korongvetőt és levehető fegyvereket találsz, emellett egy elválasztó funkció is vár a gyermekekre, mellyel két különálló motorra oszthatják a járművet. Mr. Freeze hó-robogójával és a rögzített fegyverrel ellátott hátizsákjával még több szuperhős és szuper gonosztevő közötti, szórakoztató küzdelemben lehet részed! Ez a LEGO Batman játék 3 LEGO minifigurát tartalmaz fegyverekkel ellátva, emellett 10 válogatott Akciócsomag elemet is találsz, melyekkel tetszésed szerint alakíthatod az épületeket, minifigurákat és a fegyvereket is. Bármelyik LEGO építő bámulatos építési élményhez juthat az Instructions PLUS révén, ami az okostelefonokon és tableteken is elérhető a LEGO Life applikációban. A könnyen használható, intuitív építési útmutatóval az építő, egy különleges „szellem” módot használva, alkotásaira ráközelíthet, valamint elforgathatja és megjelenítheti azokat menet közben. Az Instructions PLUS azért is nagyszerű a kis építők számára, mert átvezeti őket az építési folyamaton, így fokozva a függetlenség érzését és a sikerélményt. Ebben a szuperhős játékkészletben 3 LEGO® minifigurát találsz: Batman™-t, Robin™-t és Mr. Freeze™-t.

    • A Batmotor tartalmaz egy kettős vezetőfülkét Batman™ és Robin™ minifiguráinak, egy korongvetőt, Batman Batarangját és horogvetőjét, Robin kardját, 2 lövésre nem alkalmas fegyvert, 2 denevérszárnyat, valamint egy elválasztó funkciót, melynek segítségével 2 különálló motorrá alakíthatod a járművet.
    • A Batarangot, a horogvetőt, a kardot és a 2 fegyvert leveheted a Batmotorról és belerakhatoda minifigurák kezeibe, ha akciódús küzdelemre kerül sor.
    • Emellett vár rád egy hó-robogó is, Mr. Freeze™ minifigurájának kialakított üléssel.
    • A kiegészítő elemek között megtalálod Mr. Freeze új, 2019 júniusában megjelenő sisakját és hátizsákját, melyhez egy lövésre nem alkalmas fegyver van rögzítve. Emellett 10 válogatott Akciócsomag elem is vár rád, melyekkel tetszésed szerint alakíthatod az épületeket, minifigurákat és a fegyvereket is.
    • A LEGO® DC Batman™ játékkészletben található 3 új minifigura 2019 júniusában jelenik meg.
    • Ez a klassz, gyermekeknek szánt játék a legjobb szuperhős témájú születésnapi ajándék a Batman™ rajongók számára.
    • A LEGO® Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz, melyek a Batman™ játékkészlethez tartoznak. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat.
    • A Batmotor méretei: több mint 5 cm magas, 11 cm hosszú és 8 cm széles.
    • A hó-robogó méretei: több mint 6 cm hosszú, 4 cm széles és 2 cm magas.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    76118