Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


76125 LEGO® Marvel Super Heroes Vasember Páncélcsarnoka

76125 LEGO® Marvel Super Heroes Vasember Páncélcsarnoka
  • 76125 LEGO® Marvel Super Heroes Vasember Páncélcsarnoka
  • 76125 LEGO® Marvel Super Heroes Vasember Páncélcsarnoka
33 780 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Marvel Super Heroes

    Vasember Páncélcsarnoka

    Termékkód : 76125
    Ajánlott korosztály : 7+
    Elemek száma : 524
    Figurák száma : 6

    Kísérletezz Tony Starkkal, majd kapd el az Outridereket a LEGO® Marvel Bosszúállók 76125 Vasember Páncélterme készlettel, melyben találsz egy moduláris laboratóriumot, melyet különböző módon kombinálhatsz és egymásra pakolhatsz, a végtelen játéklehetőségekért. A teremben találsz egy forgó emelvényt 2 állítható robotkarral, melyek segítségével Tony Stark Vasembernek öltözhet. Emellett vár még rád egy asztal, konyha, fegyverraktár, szerszámtároló és Vasember páncéljának tároló moduljai, egy parabola antenna és még sok minden más. Ez a sokoldalú Vasember építőjáték tartalmaz egy állítható Igor páncélt, benne egy minifigurának kialakított pilótafülkével, valamint egy állítható mobilrobotot és 6 minifigurát — köztük Vasember MK 1-et, Vasember MK 5-öt, Vasember MK 41-et és Vasember MK 50-et, valamint Tony Stark arc és haj elemeit, melyeket az általad választott Vasember minifigurához rögzíthetsz. A csomagban megtalálod a Marvel Univerzum 6 minifiguráját: Vasember MK 1-et, Vasember MK 5-öt, Vasember MK 41-et, Vasember MK 50-et és két Outridert.

    • Ez a megépíthető szuperhős játék tartalmazza Vasember laboratóriumát levehető modulokkal, melyeket különböző módon kombinálhatsz és egymásra pakolhatsz, így változatos játékélmények várnak rád.
    • Vasember laboratóriuma tartalmaz: egy forgó emelvényt 2 állítható robotkarral, egy asztalt áttetsző, kék képernyővel, egy minifigura széket és pohár elemeket; konyhamodult megépíthető turmixgéppel és pohár elemmel; fegyverraktár modult korongvetővel, rásegítő hátirakétával és energiasugár elemmel a minifigurák számára; szerszámtároló modult csavarkulccsal; modulokat, melyben Vasember páncéljait tárolhatod; parabola antennát; biztonsági korlát elemeket; poroltót és 2 láng elemet.
    • Alakíts ki a modulokból egy kört, hogy létrehozz egy monitorszobát vagy egy börtönt a rosszfiúk számára!
    • Ez a szuperhős játékkészlet tartalmaz egy Igor páncélt is, melyben egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkét, állítható karokat és lábakat, valamint egy állítható robotot találsz kerekekkel ellátva, a fantáziadús játék érdekében.
    • A kiegészítő elemek közé Tony Stark arc és haj elemei tartoznak, melyeket a Vasember páncél minifiguráihoz rögzíthetsz.
    • Az új Vasember MK 1, Vasember MK 5 és Vasember MK 41 minifigurák 2019 márciusában jelennek meg.
    • Játszd el a Marvel Bosszúállók filmek izgalmas akciójeleneteit ezzel a klassz, gyermekeknek szánt LEGO® építőkészlettel!
    • Vasember laboratóriumának méretei alaphelyzetben, álló modulokkal: több mint 13 cm magas, 35 cm széles és 17 cm mély.
    • Az Igor páncél méretei: több mint 9 cm magas, 5 cm hosszú és 9 cm széles.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    76125