Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


76138 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Batman™ és Joker™ szökése

76138 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Batman™ és Joker™ szökése
  • 76138 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Batman™ és Joker™ szökése
  • 76138 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Batman™ és Joker™ szökése
  • 76138 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Batman™ és Joker™ szökése
  • 76138 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Batman™ és Joker™ szökése
11 300 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® DC Comics™ Super Heroes

    Batman™ és Joker™ szökése

    Termékkód : 76138
    Ajánlott korosztály : 4+
    Elemek száma : 171
    Figurák száma : 4

    A kisgyermekek örömmel bújnak Batman™ bőrébe, hogy megállítsák a szuper gonosztevő szökését a börtönből ezzel a LEGO® DC Batman 76138 Batman™ és Joker™ szökése szuperhős játékkészlettel. Ezt a 4 éves kortól ajánlott LEGO készletet kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztató és könnyen használható legyen az óvodások számára. A szett tartalmaz egy Batman játék helikoptert, ami kezdőkockákból álló karosszériával van ellátva, melynek segítségével még a kezdő építők is átélhetik az építés örömeit.Ez a gyermekeknek szánt játékkészlet ideális születésnapi ajándék, hiszen tartalmaz egy Arkham Elmegyógyintézet modellt rengeteg játékra inspiráló részlettel ellátva, például 2 börtöncellával, melynek falait lerombolhatod a Harley Quinn motorjához rögzített lánc és horog segítségével. A csomagban 4 LEGO minifigurát találsz fegyverekkel ellátva, valamint egy egyszerű építési és játékhoz tartozó útmutatót. Az Instructions PLUS már ehhez a Batman játékkészlethez is elérhető az okostelefonokon és tableteken megtalálható LEGO Life applikációban. Ezekkel a könnyen használható, intuitív építési útmutatókkal a gyermekek, egy különleges „szellem” módot használva, alkotásaikra ráközelíthetnek, valamint elforgathatják és megjeleníthetik azokat menet közben. A 4 éves kortól ajánlott LEGO® készleteket kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztatóak és könnyen megépíthetőek legyenek a kisgyermekek számára, így segítve önbizalmuk fejlődését, hiszen az egyszerű építési lépések tökéletes kezdetet nyújtanak a LEGO kockák megépítéséhez.

    • Ez a szuperhős játék 4 LEGO® minifigurát tartalmaz: Batman™-t, Harley Quinn™-t, Joker™-t és egy börtönőrt.
    • Az Arkham Elmegyógyintézet tartalmaz egy nyitható sorompót, bejárati ajtókat levehető vasrúd zárral, egy minifigura üléssel ellátott őrtornyot, 2 börtönszárnyat, melyek mindegyike egy nyitható, minifigurának szánt börtöncellával rendelkezik, egy forgatható és megépíthető keresőfényt, TV-képernyő elemet Joker™ képével, egy megépíthető vezérlőpultot levehető bilincs elemmel, valamint a Batman gonosztevők 3 tulajdonát — egy megépíthető Madárijesztő™ gáztartályt és Mr. Freeze™ sugárfegyverét, valamint Pingvin kalap elemét is.
    • Batman helikopterének karosszériája kezdőkockákból áll, emellett egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkét és forgatható rotorokat is tartalmaz.
    • Harley Quinn motorján egy minifigurának való ülés, valamint egy lánc és egy horog található, melyekkel húzhatja a hordozható katapultot vagy lerombolhatja a börtöncella falait.
    • A hordozható katapult 2 kilövővel és 3 megépíthető bombával van felszerelve.
    • Ez a klassz Batman™ játékkészlet tartalmazza Batman Batarangját és megafon elemét, valamint Harley Quinn baseball sapkáját is.
    • Harley Quinn™ és Joker™ új,börtönruhába bújt minifigurái 2019 júniusában jelennek meg.
    • A 4 éves kortól ajánlott LEGO® készlet bevezeti gyermekedet kedvenc filmjeinek és TV szereplőinek, illetve hétköznapi hőseinek széles univerzumába, így tökéletes szuperhős ajándék lehet az óvodások számára.
    • A 4 éves kortól ajánlott LEGO® építőkészletek korábban LEGO Juniors néven voltak ismertek, és a kreatív építés érdekében minden LEGO készlettel és LEGO kockával együtt megépíthetőek.
    • A LEGO® Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat.
    • Az Arkham Elmegyógyintézet méretei: több mint 21 cm magas, 23 cm széles és 10 cm mély.
    • A játék Batman™ helikopter méretei: több mint 9 cm magas, 14 cm hosszú és 4 cm széles.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    76138