Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


76141 LEGO® Marvel Super Heroes Thanos robot

76141 LEGO® Marvel Super Heroes Thanos robot
  • 76141 LEGO® Marvel Super Heroes Thanos robot
  • 76141 LEGO® Marvel Super Heroes Thanos robot
  • 76141 LEGO® Marvel Super Heroes Thanos robot
  • 76141 LEGO® Marvel Super Heroes Thanos robot
  • 76141 LEGO® Marvel Super Heroes Thanos robot
  • 76141 LEGO® Marvel Super Heroes Thanos robot
5 990 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Marvel Super Heroes

    Thanos robot

    Termékkód : 76141
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 152
    Figurák száma : 1

    A szuperhős rajongóknak akciódús mókában és kalandban lehet részük ezzel a beállítható LEGO® Marvel Bosszúállók Thanos robottal (76141). Ha a gyermekek berakják a Thanos minifigurát a megépíthető robot belsejébe, a szuper-gonosztevő őrültebb és veszélyesebb lesz, mint valaha!

    Klassz akció egy Thanos LEGO® minifigurával
    A szuperhős rajongók imádni fogják ezt az akciódús Thanos robotfigurát. A gyermekek kinyithatják a hatalmas gép pilótafülkéjét, és berakhatják Thanos pilóta minifiguráját a belsejébe. A mozgatható karokkal és lábakkal, melyek teljeskörű mozgást biztosítanak, valamint a rettegett Végtelen Kesztyűvel és benne a 6 Végtelen Kővel ez a mechanikus Marvel Bosszúállók szuper-gonosztevő mindennel fel van szerelkezve ahhoz, hogy elpusztítsa az univerzum élőlényeinek a felét! Töltsd le az ingyenes LEGO Life interaktív alkalmazást, hogy még több építési mókában legyen részed!

    Marvel Bosszúállók móka megépíthető, gyermekeknek szánt LEGO játékokkal
    A LEGO Marvel Bosszúállók építőjátékokkal a gyermekek teret nyithatnak a fantáziadús szerepjáték izgalmas univerzumának. A klassz járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel az ifjú szuperhősök eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket vagy saját fantáziadús kalandokat találhatnak ki.
    • Add a Marvel Bosszúállók akciót az ifjú szuperhősök kezébe Thanosszal és hatalmas robotjával! A gyermekek berakhatják a Thanos minifigurát a hatalmas, állítható gép belsejébe – így a szuper-gonosztevő még veszélyesebbé válik!• A Thanos robot Thanos nagyobb változata, mely tartalmazza jellegzetes mellvértjét is. Megtalálod még a nagy erejű Végtelen Kesztyűt, benne a 6 Végtelen Kővel, valamint egy új, 2020 januárjában megjelenő Thanos pilóta minifigurát is.• A gyermekek berakhatják a Thanosminifigurát a robot nyitható pilótafülkéjébe. Az állítható karokkal és lábakkal ellátott, hatalmas robot az univerzum megsemmisítésére készül – emellett pózba állítva bármelyik kis szuperhős szobájában is jól mutat!• Lepd meg a Marvel rajongókat ezzel a népszerű, megépíthető LEGO® játékkal, mellyel végtelen, szuperhősös kalandokat játszhatnak el a klassz robot és a Thanos minifigura segítségével. Nagyszerű ajándék a 6 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.• A több mint 11 cm magas, 13 cm széles és 6 cm mély Thanos robot rengeteg Marvel Bosszúállók szórakozást nyújt – legyen szó más szuperhősökkel való kalandokról, vagy akár az univerzum elpusztításáról, amit egyedül is képes véghezvinni.• Ehhez a Marvel Bosszúállók Thanos játékkészlethez nincs szükség elemekre. A gyermekek bárhol és bármikor élvezhetik a kézzelfogható mókát – játék közben pedig fejlesztik kreatív gondolkodásukat, fantáziadús szerepjátékukat és problémamegoldó készségeiket is.• Még a kisgyermekek is összerakhatják a Thanos megépíthető játékot az Instructions PLUS segítségével. Ez a szórakoztató, interaktív útmutató közelítő és forgó funkciókkal van ellátva, melyhez hozzáférhetsz az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO® Life alkalmazásban.• Minden LEGO® Marvel Bosszúállók játékkészlet felturbózott, szuperhősös szórakozást nyújt a gyermekeknek, akik el szeretnék játszani kedvenc filmjeleneteiket, saját kalandokat szeretnének kitalálni vagy egyszerűen csak ki szeretnék állítani ezta szuper modellt.• A LEGO® játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, továbbá a saját szigorú minőségi követelményeinknek is, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek – és ez már 1958 óta így van.• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked biztonságban van.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    76141