Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


76146 LEGO® Marvel Super Heroes Pókember robot

76146 LEGO® Marvel Super Heroes Pókember robot
  • 76146 LEGO® Marvel Super Heroes Pókember robot
  • 76146 LEGO® Marvel Super Heroes Pókember robot
  • 76146 LEGO® Marvel Super Heroes Pókember robot
  • 76146 LEGO® Marvel Super Heroes Pókember robot
  • 76146 LEGO® Marvel Super Heroes Pókember robot
  • 76146 LEGO® Marvel Super Heroes Pókember robot
3 790 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Marvel Super Heroes

    Pókember robot

    Termékkód : 76146
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 152
    Figurák száma : 1

    Az ifjú szuperhősök eljátszhatják a Marvel akciókat ezzel az állítható LEGO® Marvel Pókember: Pókember robottal (76146). Ha a gyermekek berakják a Pókember minifigurát a hatalmas pók-robot belsejébe, egy gonosztevő sem lesz biztonságban!

    Hatalmas Pókember kalandok
    Ez az akciódús Pókember robot készlet és LEGO minifigura végtelen, fantáziadús szórakozást nyújt a Marvel szuperhős rajongók számára. A hatalmas robot nyitható pilótafülkéjének köszönhetően a Pókember pilóta minifigura beléphet arobot belsejébe. Mozgatható karjai és lábai teljeskörű mozgást biztosítanak, jobb kezéből pedig hatalmas, gonosztevőket lefegyverző hálót tud lőni. A robot mellkasát egy pók mellvért díszíti. Töltsd le a klassz, közelítő és forgó funkcióval ellátott, ingyenes LEGO Life interaktív építési alkalmazást, hogy még több építési mókában legyen részed!

    Népszerű LEGO építőjátékok, Marvel varázslattal meghintve!
    A LEGO Marvel Pókember építőjátékok feltárják a szerepjátékos kalandok univerzumát. A gyűjthető járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel a gyermekek eljátszhatják kedvenc Marvel filmjeleneteiket vagy saját fantáziadús történeteket találhatnak ki.
    • Ez a csodálatos Pókember robot nagyobb és még jobb szuperhős kalandokat nyújt a gyermekek számára. Ha berakják a minifigurát a robot belsejébe, a pók-robot bárhová elmehet, bármit megragadhat és bárkit tőrbe csalhat, aki az útjába kerül.• A robot Pókember hatalmas változata, mely a hátából kinyúló 4 póklábbal van ellátva, kezéből pedig egy nagy, gonosztevőket lefegyverző hálót lő. A nyitható pilótafülkének köszönhetően a Pókember minifigura beléphet a robot belsejébe.• A gyermekek berakhatják a Pókember minifigurát a robot belsejébe, majd a karjait és lábait beállíthatják az akcióhoz, utána pedig lecsaphatnak az összes rosszfiúra! A készletet más, népszerű szuperhős figurákkal és Pókember építőjátékokkal is kombinálhatod.• A 6 éves vagy annál idősebb gyermekeknek végtelen szuperhős kalandokban lehet részük ezzel a LEGO® Marvel Pókember építőjátékkal. Népszerű, akciódús ajándék gyermekeknek, akik imádják a Pókemberes szórakozást.• A több mint 15 cm magas, gyűjthető Pókember robot rengeteg fantáziadús játékra inspirál. Nagyszerűen kombinálható más LEGO® Marvel robotokkal, és ha az akció véget ért, bármelyik gyerekszobában remekül fog mutatni.• Ehhez az akciódús játékkészlethez nincs szükség elemekre. A gyermekek bárhol átadhatják magukat a kézzelfogható szórakozásnak. Az elem nélküli LEGO® robot fejleszti a kreatív gondolkodást, a fantáziadús szerepjátékot és a problémamegoldó készségeket.• Tartalmaz egy Instructions PLUS felületet is, így még a kisgyermekek is önállóan megépíthetik LEGO® játékukat. Ez a szórakoztató, ingyenes és interaktív útmutató közelítő és forgó funkciókkal van ellátva, melyhez az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban lehet hozzáférni.• A LEGO® Marvel Pókember játékkészletek akció- és fantáziadús szuperhős kalandokat nyújtanak a gyermekeknek, akik el szeretnék játszani a filmjeleneteket, ki szeretnék találni saját kalandjaikat vagy egyszerűen csak ki szeretnék állítani gyűjthető modelljüket.• A LEGO® játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek (még szupererőkre sincs szükséged hozzá!) – és ez már 1958 óta így van.• Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO® kockákat és elemeket, így biztos lehetszbenne, hogy a játék biztonságos gyermeked számára.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    76146