Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


76149 LEGO® Marvel Super Heroes Mysterio tombolása

76149 LEGO® Marvel Super Heroes Mysterio tombolása
  • 76149 LEGO® Marvel Super Heroes Mysterio tombolása
  • 76149 LEGO® Marvel Super Heroes Mysterio tombolása
  • 76149 LEGO® Marvel Super Heroes Mysterio tombolása
  • 76149 LEGO® Marvel Super Heroes Mysterio tombolása
  • 76149 LEGO® Marvel Super Heroes Mysterio tombolása
  • 76149 LEGO® Marvel Super Heroes Mysterio tombolása
  • 76149 LEGO® Marvel Super Heroes Mysterio tombolása
11 292 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Marvel Super Heroes

    Mysterio tombolása

    Termékkód : 76149
    Ajánlott korosztály : 4+
    Elemek száma : 163
    Figurák száma : 3

    A LEGO® Marvel Pókember Mysterio tombolása (76149) egy olyan építőjáték, mely bevezeti a gyermekeket a LEGO® építés, a minifigurás akció és a szuper klassz kalandok világába.

    Pókember helikopter és Mysterio robot játékkészlet
    Ebben a szuperhős játékkészletben Pókember, Szellempók és Mysterio LEGO minifigurái mellett találsz egy lenyűgöző pók-helikoptert és Mysterio hatalmas robotját is! A robot kerekekkel és mozgatható karokkal van ellátva, melyekkel szét tudja zúzni a bank páncéltermét. A gyermekek Pókember helikopterének „karmait“ használva megragadhatják Mysteriót, a hálóval pedig a robotját is le tudják teperni. Az egyszerű útmutató minden lépés célját elmagyarázza, emellett az ingyenes, letölthető LEGO Life alkalmazás interaktív közelítést és forgást is biztosít hozzá.

    Klassz, gyermekeknek szánt akciójáték készlet
    A járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel ellátott LEGO Marvel Pókember építőjátékokkal a kis szuperhősök eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket, de akár saját fantáziadús történeteket is kitalálhatnak. Ebben a LEGO® kezdőkészletben rengeteg akció, izgalom és népszerű szuperhős játékok várnak a kis építőkre. Nagyszerűen bevezeti a gyermekeket a LEGO építés és a Marvel Pókember filmes kalandok világába.

    • Ez a klassz, akciódús játék tartalmazza Pókember, Szellempók és az új, 2020 januárjában megjelenő Mysterio minifiguráit. Emellett megtalálod még Pókember helikopterét, Mysterio robotját és egy bankot is, mely feltörhető játék páncélteremmel van ellátva!
    • Mysterio őrült robotjának kerekeingurul, hogy erős karjával betörjön a bankba és megszerezze a zsákmányt! Vajon Pókember időben odaér a helyszínre helikopterével, hogy megállítsa őt? Esetleg Szellempók le tudja fegyverezni a robotot, ha kilövi a hálóját?
    • Ez a LEGO® Marvel Pókember építőjáték népszerű születésnapi vagy karácsonyi ajándék gyermekek számára. Olyan építési kihívásokat és csoportos játéklehetőségeket nyújt, melyek tökéletesen megfelelnek a 4 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok számára.
    • A több mint 13 cm hosszú Pókember helikopterrel és a több mint 10 cm magas robottal ellátott szuperhős minifigura játékkészlet klassz Pókember akciókat és végtelen, önálló és csapatjátékos lehetőségeket nyújt.
    • Ehhez a szuperhős ajándékhoz nincs szükség elemekre – a gyermekek csak a kezükbe veszik, és már játszhatnak is! A kézzelfogható LEGO® építőjátékok fejlesztik a gyermekek kreatív gondolkodását, fantáziadús szerepjátékát és problémamegoldó készségeiket is.
    • Még a kisgyermekek is önállóan megépíthetik ezt a Pókember játékkészletet, az Instructions PLUS segítségével. Ez az ingyenes és interaktív útmutató mókás közelítő és forgó funkciókkal van ellátva, melyhez hozzáférhetsz az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban.
    • A LEGO® Marvel Pókember játékkészletek fantáziadús szerepjátékra és akciódús szuperhős kalandokra inspirálják a gyermekeket. A gyermekek eljátszhatják a filmjeleneteket, kitalálhatják saját történeteiket vagy egyszerűen csak kiállíthatják modelljeiket.
    • A LEGO® kockák és elemek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek – és ez már1958 óta így van.
    • Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO® kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy biztonságosak gyermeked számára.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    76149