Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


76160 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Mobil denevérbázis

76160 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Mobil denevérbázis
  • 76160 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Mobil denevérbázis
  • 76160 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Mobil denevérbázis
  • 76160 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Mobil denevérbázis
  • 76160 LEGO® DC Comics™ Super Heroes Mobil denevérbázis
24 880 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® DC Comics™ Super Heroes

    Mobil denevérbázis

    Termékkód : 76160
    Ajánlott korosztály : 8+
    Elemek száma : 743
    Figurák száma : 6

    A LEGO® DC Mobil denevérbázis (76160) készletben 5 ikonikus járművet, számtalan klassz fegyvert és rengeteg szuper eszközt is találsz. A Batman™ filmek 6 népszerű LEGO DC minifigurájával ellátott készlet segítségével a gyermekeknek mindenük meglesz ahhoz, hogy felfedezzék a Batman kalandok izgalmas világát!

    LEGO Batman Denevérbarlang™ játékkészlet – kerekeken!
    A gyermekek csatlakozhatnak Batman, Batgirl™ és Éjszárny™ csapatához, miközben a hírhedt Szuper-Gonosztevők, Mr. Freeze™ és Bronztigris™ nyomába erednek. A csúcstechnikai Mobil denevérbázis telis-tele van izgalmas, rejtett funkciókkal: Leveheted a Batjetet az utánfutóról, majd kihajthatod a szárnyait; ha földet ér, kivezetheted hátulról a BatQuadot; lekapcsolhatod a motorkerékpárt a furgon hátuljáról; egyetlen gombnyomással lekapcsolhatod a vízi robogót a furgon elejéről... de még egy fedélzeti börtönt is találsz a rosszfiúknak, valamint egy robbanó funkciót a szökésükhöz.

    Batman építőjátékok és akció-minifigurák
    A LEGO DC Batman játékkészletek a gyermekek otthonába csempészik a Batman filmek minden izgalmát és mókáját.

    • A LEGO® DC Mobil denevérbázis (76160) játék telis-tele van ikonikus járművekkel, klassz eszközökkel és szuper fegyverekkel, melyeket a gyermekek felhasználhatnak ahhoz, hogy segítsenek Batman™-nek és Batgirl™-nek elfogni a 4 hírhedt Szuper-Gonosztevőt.• A kerekekkel ellátott Denevérbarlang™ készletben vár rád egy Batjet, BatQuad, motorkerékpár, vízi robogó, játékfurgon és a Batman™ filmek 6 szereplőjének minifigurája: Batman, Batgirl™, Éjszárny™, Mr. Freeze™, Man-Bat™ és Bronztigris™.• A játék nyitható tetővel és oldalakkal van ellátva, így könnyedén hozzáférhetsz Batman Denevérbarlang™-beli kiegészítőihez. A rengeteg felfedezni valónak és a Batman™ filmekből ismert 6 minifigurának köszönhetően véget nem érő, önálló, fantáziadús játéklehetőségek várnak rád.• Nem csupán a Batman™ filmek rajongói lesznek elragadtatva ettől a Mobil Denevérbarlang™ építőjátéktól, ha megleped vele őket a születésnapjukon. Nagyszerű „építsd meg saját furgonodat“ témájú játékkészlet a 6 éves vagy annál idősebb gyermekeknek is, akik imádják a fantáziadús játékokat.• A több mint 38 cm hosszú Mobil Denevérbázis jármű tökéletes méretű a kézzelfogható játékhoz, és elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne minden, amire a gyermekeknek csak szükségük lehet a fantasztikus szuperhős kalandokhoz.• Ehhez a Batman™ játékfurgonhoz nincs szükség elemekre – kizárólag a gyermekek képzelete indítja be! A számtalan kiegészítőnek és mókás funkciónak köszönhetően az ifjú szuperhősöknek végtelen, kézzelfogható, kreatív játékban lesz részük.• A csomagban található, egyszerű útmutató segítségével a gyermekek pillanatok alatt belevághatnak az építésbe és a játékba, és a lehető legtöbbet kihozhatják a játék klassz funkcióiból és a bámulatos járművekből.• A LEGO® DC Batman™ játékkészletek a gyermekek kezébe adják a szuperhős filmek akcióit. A nagy sikerű filmek szereplőivel, járműveivel, eszközeivel és fegyvereivel a rajongók eljátszhatják kedvenc jeleneteiket és megálmodhatják saját kalandjaikat.• A gyermekeknek szánt LEGO® építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva az egyöntetűséget, a kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.• A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy gyermeked építőjáték készlete megfeleljen a világ legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványainak.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    76160