Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


76162 LEGO® Marvel Super Heroes A Fekete Özvegy helikopteres üldözése

76162 LEGO® Marvel Super Heroes A Fekete Özvegy helikopteres üldözése
  • 76162 LEGO® Marvel Super Heroes A Fekete Özvegy helikopteres üldözése
  • 76162 LEGO® Marvel Super Heroes A Fekete Özvegy helikopteres üldözése
  • 76162 LEGO® Marvel Super Heroes A Fekete Özvegy helikopteres üldözése
  • 76162 LEGO® Marvel Super Heroes A Fekete Özvegy helikopteres üldözése
  • 76162 LEGO® Marvel Super Heroes A Fekete Özvegy helikopteres üldözése
9 878 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Marvel Super Heroes

    A Fekete Özvegy helikopteres üldözése

    Termékkód : 76162
    Ajánlott korosztály : 7+
    Elemek száma : 271
    Figurák száma : 3

    A LEGO® Marvel Bosszúállók A Fekete Özvegy helikopteres üldözése (76162) készlettel a kis szuperhősök egyesíthetik erőiket a Fekete Özveggyel és Yelena Belovával, hogy szembeszálljanak a Marvel szuper-gonosztevővel, Felügyelővel klassz, felfegyverzett helikopterében.

    Szuperhős akció és kaland!
    Felügyelő helikoptere 4 korongvetővel és mindkét oldalán egy-egy puskával van felszerelve. A 2 forgólapát megadja a szükséges erőt és pontosságot, amire szükség van egy támadás indításához. A nyithatópilótafülkében elhelyezheted Felügyelő minifiguráját, a rakterületet pedig kinyithatod, hogy szabadjára engedd Felügyelő homokfutóját. Yelena Belova 2 fegyverrel, a Fekete Özvegy pedig 2 ütővel van felfegyverkezve, miközben megérkeznek a helyszínre a Fekete Özvegy motorkerékpárján. Amikor Felügyelő kiszáll a helikopterből, egy kardot és egy pajzsot tart magánál.

    Indítsd be a fiatalok képzeletét LEGO® Marvel Bosszúállók készletekkel!

    A LEGO Marvel Bosszúállók játékkészlet a szerepjáték kalandok egy izgalmas univerzumának nyit teret. A gyűjthető járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel a gyermekek eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket vagy saját fantáziadús történeteket találhatnak ki.
    • A levegőben és a szárazföldön is szuperhős akciók és kalandok várnak rád Felügyelő klassz, felfegyverzett helikopterével. Ha a Fekete Özvegy és Yelena Belova a szuper-gonosztevő nyomába ered, bármi megtörténhet!
    • Felügyelő ikerrotoros helikoptere 4 korongvetővel és 2 puskával van felszerelve. A nyitható pilótafülkében elhelyezhetsz egy minifigurát, a nyitható rakterületben pedig elfér a Felügyelő homokfutója. A Fekete Özvegy motorkerékpárján közlekedik.
    • Felügyelő támadást indít helikopteréből. A Fekete Özvegy a helyszínre siet motorkerékpárján, Yelena Belova pedig követi őt. A készenlétben álló forgólapátokkal és fegyverekkel megállíthatatlan akció vár rád!
    • A 7 éves vagy annál idősebb gyermekeknek végtelen szuperhős kalandokban lehet részük ezzel a LEGO® Marvel Bosszúállók építőjáték készlettel. Nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék a szuperhős gyermekek számára.
    • A pozícióba állított forgólapátokkal ellátott helikopter több mint 39 cm hosszú, így hatalmas, kézzelfogható játékot nyújt. Kombináld más LEGO® készletekkel, hogy még több fantáziadús játékban legyen részed!
    • Ehhez a játékkészlethez nincs szükség elemekre, így a gyermekek bárhol és bármikor belevághatnak a játékba. A kézzelfogható építőjátékok fejlesztik a kreatív gondolkodást, a fantáziadús szerepjátékot és a problémamegoldó készségeket.
    • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a LEGO® Marvel Bosszúállók építőjátékot egy olyan valakinek, aki számára még újak a LEGO építőkészletek? Nem gond. A készlethez könnyen követhető útmutató társul, így a dobozt felnyitva, azonnal elkezdődhet az építés és a játék.
    • A LEGO® Marvel Bosszúállók játékkészletek életre keltik a szuperhős kalandokat. A gyermekek eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket, saját történeteket találhatnak ki önállóan vagy csoportosan, vagy egyszerűen csak kiállíthatják szobájukban a szuper klassz szuperhős modelleket.
    • A LEGO® építőkészletek a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, továbbá a saját szigorú minőségi követelményeinknek is, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek – ehhez nincs szükség szuper képességekre!
    • Ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak – így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked biztonságban van.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    76162