Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


854049 LEGO® Szezonális készletek Tök és denevér páros

854049 LEGO® Szezonális készletek Tök és denevér páros
  • 854049 LEGO® Szezonális készletek Tök és denevér páros
3 990 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Szezonális készletek

    Tök és denevér páros

    Termékkód : 854049
    Ajánlott korosztály : 7+
    Elemek száma : 131

    Alkoss rémisztő halloweeni hangulatot ezzel a megépíthető LEGO® Iconic Tök és denevér páros (854049) készlettel! Aranyos, ünnepi ajándék gyermekeknek, emellett remek családi szórakozást nyújt a LEGO rajongók bármely korosztályának, amely tartalmaz egy kockából épült tököt és egy állítható szárnyakkal ellátott denevért. A készlethez tartozik egy könnyen érthető, illusztrált útmutató, emellett az egyes miniépítményeket ijesztő arcmatricák díszítik, a zsinór segítségével pedig felakaszthatod a többi halloweeni dekoráció közé.

    • Szeretnél egy kis LEGO® hangulatot csempészni a Halloweenbe? Akkor nézd meg ezt a dekoratív LEGO Iconic Tök és denevér párost! Mindkét megépíthető modell ijesztő arcmatricákkal és egy zsinórral van ellátva, amelynek segítségével felakaszthatod őket, a denevérnek pedig beállítható szárnyai vannak.
    • Pompás ünnepi ajándék a 6 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, emellett ehhez a 131 elemből álló építőkészlethez egy átlátható, illusztrált útmutató is tartozik, így még a teljesen kezdők isönállóan megépíthetik ezeket a minimodelleket.
    • A tök és a denevér miniépítmények egyenként több mint 5 cm magasak, így ez a rémisztő kis páros kreatív LEGO® mókával egészíti ki az otthoni halloweeni dekorációt.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    854049