Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


854050 LEGO® Szezonális készletek Hóember és rénszarvas páros

3 990 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Szezonális készletek

    Hóember és rénszarvas páros

    Termékkód : 854050
    Ajánlott korosztály : 7+
    Elemek száma : 126

    Alkoss otthonos karácsonyi hangulatot ezzel a LEGO® Iconic Hóember és rénszarvas páros (854050) építőkészlettel! Mókás, ünnepi ajándékötlet gyermekeknek és a LEGO rajongók bármely korosztályának, amely tartalmaz egy kockából épült hóember és rénszarvas fejet. Az építőkészlet mellett találsz egy illusztrált útmutatót, így még a család LEGO újoncai is magabiztosan megépíthetik. Mindkét miniépítmény arcmatricával és zsinórral van ellátva, így felakaszthatod a többi ünnepi dekoráció közé. Boldog karácsonyt mindenkinek!

    • Dobd fel a karácsonyi ünnepséget egy kis LEGO® kreativitással ennek a dekoratív LEGO Iconic Hóember és rénszarvas páros készletnek a segítségével! A kockából épült hóember és rénszarvas fejhez arcmatricák és egy zsinór is tartozik, amellyel felakaszthatod őket.
    • Elbűvölő karácsonyi ajándék a 6 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, emellett ehhez a 126 elemből álló modellkészlethez egy lépésről lépésre vezető, illusztrált útmutató is tartozik, így még a LEGO® újoncok is önállóan megépíthetik a minimodelleket.
    • A hóember miniépítmény több mint 6 cm magas, a rénszarvas pedig több mint 5 cm magas. Ez az aranyos páros LEGO® stílussal hinti meg az otthoni karácsonyi dekorációt.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    854050