Kategóriák
Fizetési megoldás
Szűrés
Téma
Ajánlott korosztály
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


854088 LEGO® Kiegészítők Tiltott város mágneses építmény

3 684 Ft
Nincs raktáron

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron


  • LEGO® Kiegészítők

    Tiltott város mágneses építmény

    Termékkód : 854088
    Ajánlott korosztály : 6+
    Elemek száma : 28

    A 6 éves vagy nagyobb gyermekek örömmel fogják elképzelni, milyen lehet az élet Peking történelmi Tiltott városának falain belül, ezzel a LEGO® Tiltott város mágneses építménnyel (854088). A mágneses, 4x4-es kockaalaplapot és 28 LEGO építőelemet tartalmazó, szórakoztató kis építményt felteheted a hűtőre, az öltözőszekrényedre és bármilyen más mágneses felületre, hogy feldíszítsd azokat a Ming-dinasztia inspirálta csodával. Tökéletes szuvenír, és nagyszerű ajándék a LEGO úti cél mágnesek gyűjtőinek.

    • A 6 éves vagy nagyobb LEGO® rajongók egy mágneses Tiltott várost építhetnek a Kínában, pontosabban Pekingben található, világhírű templom mikroépítményével.
    • Ez a 28 elemből álló készlet tartalmaz egy 4x4-es kockamágnest és egy matricalapot, amivel továbbdíszítheted a templomot. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék.
    • Varázsolj káprázatossá bármilyen mágneses felületet ezzel a Tiltott város templom mikroépítménnyel, ami több mint 4 cm magas és 6 cm széles.

  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    854088